sonunda aldım oleyyyy tabikiiiiii ?

EHLİYET - arkadaşlar sonunda kavuştum ehliyetime 3 ay bekledikten sonra aldım ve artık buluşmalara daha çok katılabileceğim genelde ortak buluşma dolmabahçe ve civarı olduğu için her zaman gelemiyodum çevirme olabileceğinden artık o korkum kalmadı , almamın şerefine bugün 95 km yol yaptım ve belki 12-13 ekip veya polis önünden geçtim ve çevrilmedim ee varya artık fazla soran olmaz ,acaba diyorum ehliyet olmayınca sürüş teknik veya hareketlerimizdenmi anlayıpmı ? çeviriyorlar.insanın ehliyeti olunca daha eminmi kullanıyor ve polise böyle yansıyor.ehliyetsizken daha panikmi oluyoruz polis görünce veya bakışlarımızmı farklı anlıyorlar,:bounce: :bounce: çeviriyorlar. oturuma açık bir konu bence

hayırlı olsun kardeş allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin motorunu ...

evet gerçektende ilnginç ve doğru bir tespit ehliyet olunca çevirme ya az oluyor yada çevrilmiyoruz nedendir acaba?

Hayırlı olsun. Dediğin gibi herhalde polisler ehliyeti olanları anlıyorlar.

GÖKTAX;410408' Alıntı:
Hayırlı olsun. Dediğin gibi herhalde polisler ehliyeti olanları anlıyorlar.

evet gerçekten öyle. ben 6 ay kadar ehliyetsiz kullandım, 2 kare durdurmaya çalıştılar genel kontrol vardı dur dediler ne dediklerini anlamadım devam ettim yoluma :) birinde de polis geldi muhabbet ettik gitti. önlerinden kasıla kasıla geçersen birşey demiyorlar yaw.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar