çevirmelere dikkat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar 12/07/2006 bugün yine üzülerek yazıyorum bir çok birbirinden güzel motorlar çekicilerin üzerinde harbiyeden taksimdeki otoparka doğru gidiyorlardı. bu aralar bizlere baya takmışlar gibi çevirmeler arttı ve ehliyetsiz motorlara acımadan el koyuyorlar.artı 850 ytl ceza yazılıyor.tabi bunun nedenleri arasında bilinçsiz para kazanmak uğruna 13-16 yaş gurublarına bile motorsiklet satışı yapan firmalar,kapkaç,çalıntı motor,ruhsatsız motor gibi nedenler var.bunları yapan ve satanları kınıyorum ! :farao: ehliyetsiz arkadaşlar veya almak üzere (benim gibi sınava girmiş) olanlar;ehliyetimizi elimize alana kadar aman dikkatli olalım ana yolları fazla kullanmamaya özen gösterelim ve mutlaka kask takalım çünkü en kolay kask olmayınca çevriliyorsunuz. dikkat edilecek noktalar benim tesbit ettiğim son iki günde:gayrettepe,m.köy,harbiye,taksim,eminönü hepinize kazasız ve cezasız keyifli sürüşler............:silent:

okan aman kardeş dikkat et af yok ve motorları yüklemeleri görmelisin yan yatık falan ne sinyal ne far kalıyor karga tulumba atıyorlar araçlara

:salut: :salut: onu bılıyorum ya resmen mootoru atıyolar bızım tanıdıgın on camurluk kırılmıstı... bak ehlıyet dedın yıne sınırlerım kalktı devlet vermıyor ne ehlıyetı ıstıyorr:pr: :pr: :pr: :salut::salut: :salut:

evet ya bir ehliyet için 3 ay beklenirmi birde motor kırizine gircez o zaman bizi nasıl tutacaklar.şu zamanı 1 ay gibi kısa sürede yapsalardı yaa birde tabi ilkokul mezun meselesi var kanun çıktı ama hala kurslar yazı gelmedi diyor.3 arkadaşım bekliyor

ya bu nasıl ıs ben 17 agustos dogumluyum sınav tarıhı ıse 26 agustos bu kadar sacma bır ıs olmaz ve benı sınava sokmuyolar dedılerkı 14 ekım sınavına gıreceksın ben cıldıracam kafayı yıycem 2 aydıle kolay erteledıler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben ehliyet almayı 2 ay bekledim.sonra işlemler yanlış olmuş dediler.3 ay daha bekledim.Sizin gibi yaş sınırında da değilim.Eğer bir şeyleri doğru yapmak,başınızı belaya sokmak istemiyorsanız bekleyeceksiniz arkadaşlar.

2 ay evde beklemek 1 gün hapiste beklemekten yeğdir.

üzüldüm kardeş sen trafikte dikkatli ol aman en ufak kazada sansın çok az ehliyetsiz anca karşı tarafla anlaşıp kurtulmak var. bizim burda sucu da çalışan 16 yaşındaki çocuk 2006 focusa çarptı 8 milyar masraf çıktı allahtan anlaşıldı ehliyetli biri kullanıyormuş gibi gösterildi kasko karşıladı masrafı ya anlaşılmasaydı....

hasta hastanın derdini anlar derler arkadaşım birbirimize destek olmalıyız çünkü ortak noktamız motorsiklet bizim

6 günde 7 kere çevrilerek dünya rekorlar kitabına fln girdim heralde;
çevrildiğim yerler; kızıltoprak 1, caddebostan 1, köprü yolu 5 :)

Genellikle ana yollardalar heralde bunlar...Bilelimde bi de nerdeyse motorun yarısı kadar para bayılmayalım.

800 ytlye ikitane mont ikitanede kask alırsın en kalıtelisinden ceza odemek imkan warsa biraz boşuna oluyor araa dönemleri tutturmak lazım ben 15 günde almıştım .arkadaşım geçmiş olsun sanada

bud

ya aman arkadaşlar sabredin biraz ehliyetiniz gelince binin motorlara
bakın hakkaten motorunuza da yazık, vereceğiniz yüksek cezaya da..

hele hele bir de allah korusun başınıza bir kaza gelirse

Ehliyet yokken 1 kere cevrildim, motoru bagladilar.. O zamanin parasiyla 390 milyon odemistim. Simdi ehliyetim var, motorun herseyi tamam ama bi allahin kulu cevirmiyor. :)

Arkadaslarr Bu Insafsizlara Dikat Lütfenn Ben Yandim Siz Yanmayin Beriii

aradaslar aman dikkat diyorum beni dün şişlide çevirdiler ve dünya kadar masraf ve sürükleme motorları bıraktırdılarekip otosuna bindirdiler 4 kisi sıkıs tıkıs sonraa gayrettepey götürdüler mahkemeye çıkrdılar mahkeme kararıı 660 ytl ceza + otopark ccezası + 290 ytl sebepsiz bir ceza + 49 moturu çıkrama cezası + otopark parası (günlük 5 ytl) ve ayrıca bur sürü zorluk motor hala otoparkta yatıyo birde benim için ayrı bir zorluk ruhstım kayıp olduğu için birde onun için ugrastımm + ortalama 250 ytl onun için dah akim bulur neler çıkacakk anlıcaniz bu artılar bitmezz..

sinirim bozuldu dün sabahtan beri ugrasıyorum halledemedim dahaa dayanamadım sinirden oturdum ağladım artık gayrettepede karakolun önündee. ben yapcağımı biliyom motoru çıkartayım gidecem yakacam gayrettepe karakolunun önündee.

YA ANLAMIYORUM BİR MİLLET BİR ULUS İNSANLARI KORUMAKLA YÜKÜMLÜ POLİSLERDEN NEFRET EDERMİ YAAA.. BAL GİBİ EDER BÖYLE POLİSİM DİYE GEÇENİN GÖZÜNE GÜNES GÖZLÜĞÜ TAKIP ARTIKSLİK YAPARLARLA NEFRET EDİP BİR KASIK SUDA BAĞASI BİLE GELİRR..

ARKADASLARR BU İNSAFSIZLARA DİKAT LÜTFENN BEN YANDIM SİZ YANMAYIN BERİİİ

appleworm,geçmiş olsun,biraz sakinleşmeye çalış...seni anlıyorum,gayet iyi anlıyorum,ama kendini bu kadar yıpratma....olan olmuş,geri dönüşü yok,ya bir kazaya filan karışmış olsaydın?motoru yakmak anca maddi zarar getirir..zaten şu durumda yeteri kadar içerdesin..biliyorum çok zor ...büyük geçmiş olsun....

Süper Moderatör (BBRR)
türkiyenin her yerinde her an uygulamalar yapılıyor bunun için başlık açmaktansa ehliyetli olarak motora binmek yeterlidir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar