ErdemFX kullanıcısının son içeriği

1. E

1700₺ bütçeye FC-Moto'dan kask önerisi

1700₺ bütçeye FC-Moto'dan kask önerebilir misiniz? Rüzgar almaması yeterli. MT-25 kullanıyorum. Full face kask arıyorum.
  2. E

Bir aracı tanıtırken üstüne koyulan örtünün adı nedir?

Arkadaşlar aşağıda linkini bıraktım. Onun gibi bir şey arıyorum. Motosikletin veya arabanın üstünü kapatırım ucuz bir şey ise. :mrgreen: https://www.instagram.com/p/CTEhLP5KQzU/
  3. E

Arka sehpa alınmalı mı yoksa sanayide mi yaptırılmalı?

Arkadaşlar, konusunu açmıştın MT-25 aldım yeni kasa. Motosiklet 3-5 yaşında olsaydı zinciri temizlemek ve yağlamak için 2 tarafına da odun kütüğü koyar kaldırırdım lastiği. İnsan kıyamıyor şimdi. GP Kompozit ürünlerine baktım sanırım 275₺ civarı isteniyordu arka sehpa için. Sanayide yaptıran var...
  4. E

2020 MT-25 ABS satın aldım.

2021 Yamaha YZF R-25 siparişlerini Yamaha ötv indirimi motosikletlere de gelebileceği için 2 veya 3 ay sonrasına erteledi. Bizim R25'de ertelendi tabi. Yamaha Türkiye'nin bu olayından sonra sinirlenip 2020 MT-25 ABS aldım. Pişman değilim. İyi ki almışım. Yeni kasası çok ferah, sade olmuş. Ayrıca...
  5. E

2021 model r25 siparişi verdim

Son 3 aydır 2020 r25 arıyordum. Tanıdık bir yamaha bayiisi çıktı ve 15 Ağustos'ta gelecek olan 4 tane 2021 r25'lerden birini ben aldım. 10k kapora bıraktım bugün. Sizce iyi mi yaptım? :silent:
  6. E

Bu parçanın adı ne?

Köyde YBR 125'in ön fren balatasını değiştiriyordum kaliper eski modellerdenmiş. Öyle pim vs. yok geçmeli. 2008 model motosiklet sonuçta. 2 gündür deli etti beni şu parça yüzünden takılmıyor balatalar sanırım yamulttum :). Bu parçaların adı nedir arkadaşlar kaliperden ayrı şekilde satılıyor mu?
  7. E

Dijital gösterge saati değişirse km değişiyor mu?

KM bilgisi ECU'da mı tutuluyor yoksa göstergenin içinde mi? Değiştirirsem KM sıfırlanır mı?
  8. E

Fırsatçı Türk insanı, stokçu bayiiler - Paran olsa da alamazsın!

Son 1 aydır fark ettiyseniz R25 2020 alacağıma dair konular açıyordum. Her gün bayiileri arayıp soruyorum stokları. Sahibindene bakıyorum. 2 Hafta önce bir kamyon r25 indiren bayii aynı gün bana stokta yok dedi. Sıkıntı şu, tanıdığım nasıl aldı? Ona var bana mı yok? Bütün arkadaşlarım sırf şu...
  9. E

Hyosung GD 250R tekleme sorunu ve çözümü (KANDIRILMAYIN)

Evet arkadaşlar, iş bilmez ustalar yüzünden neredeyse motosikletin bütün yakıt aksamını değiştirdim. En sonunda eski ustama gittim. Motosikleti 2 kez götürdüm 1. götürüşümde sorun çözüldü 700km sonra tekrar başladı. Olabilecek şeyler: Ateşleme bobini Akü şarjının zayıf olması Sulu yakıt Röleler...
  10. E

Sıfır yerine 400km'de motor almak

Sıfır motor olmadığı için 400km'de motosiklet bakmaya gideceğim pazartesi. Hasar kaydı, çiziği vs. yok. Sizce iyi mi yapıyorum?
  11. E

Ülkede YZF-R25 stoklarda yok

Bütün bayileri tek tek arıyorum günlerdir. Bir tane bulamadım. Ne yapacağız bu işi :silent:. Siz R25 satan bayii biliyor musunuz? Marmara'da olsa iyi olur. Uzak yerlere gidemem pek.
  12. E

Hayatımdaki en komik ve ilk motosiklet kazam

2 saat önce garajdan motosikleti çıkartıyordum. Birisi çıkışa parke koymuş. Tek bir parke taşı. Görmedim üstünden geçtim yanlışlıkla. Ön teker geçti fakat arka tekere geldiğinde yapıştım yere. 2-3 km/h hızla düşmüşümdür. Komik yanı, 20 bin kilometre kask ve ekipman giy ama 2 dakika motosikleti...
  13. E

Motorun silindirindeki delikten zorlayınca yağ atması

Motorun silindirinin solunda tam ortada bir delik var fabrika çıkışlı. Kitapçıkta bir şey yazmıyor. Zorlayınca yağ attığını fark ettim o delikten. Sebebi nedir?
  14. E

Motosiklet dik konumdayken mi yağ ölçülmeli?

Service manuelinde bu konu hakkında bir şey yazmıyor. Tek yazılan: Turn off the engine and wait about three minutes, then check the oil level through the inspection window. If the level is below the mark “L”, add oil to “F” level. If the level is above the mark “F”, drain oil to “F” level...
  15. E

Hyosung'un sihirli sorunu

Selamlar herkese. 2-3 ay önce burada konusunu tekrar açmıştım. GD 250R'ımın bir sorunu var ve sihirli bir şekilde daha önce Hyosung ile haşır neşir olan ustalar bile bulamıyor. Sihirli sorun koydum adını. Motosiklet ısınınca 3 bin devir altına tekliyor. Örneğin kalkışta. Ara sıra yoldaki setler...

Yeni mesajlar