Sıfır yerine 400km'de motor almak

Sıfır motor olmadığı için 400km'de motosiklet bakmaya gideceğim pazartesi. Hasar kaydı, çiziği vs. yok. Sizce iyi mi yapıyorum?

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
fiyatları genelde sıfırına yakın oluyor ve daha yeni olduğu için ilk kullanımlarda metalleri fazla zorlamadan aşındırmak önemli sanırım.. teknolojinin geldiği son noktadan haberim yok ama ben böyle düşünüyorum. ne kadar doğrudur bilmem..

yani şanzıman dişlilerin, krank yatağı, biyel kolu, silindir gömleği, piyanolar falan ilk kullanımlarda basınçlı şekilde yüksek devirlere maruz kalırlar ise daha derin deforme olmasına sebep olabilir bu parçaların..

bu yüzden ilk kullanımı ben yapmadıysam böyle düşük km de motosiklet almam, zaten sıfırı ile aralarında hatrı sayılır bir fiyat farkı olmuyor... dediğim gibi bu sadece benim düşüncem, ama sen şimdi sıfırını bulamadığın için başka seçenek yok diye alabilirsin yada daha yüksek km de daha ucuza alıp kalan parayı aksesuara ona buna ayırmak da iyi bir seçenek gibi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Muhakkak top speed denemesi yapılmıştır rodaj sürecinde. Ben de geçmişte 367 km.de Sym Wolf almıştım, o motor topspeedi kaydediyor, şerefsizler alır almaz direk basmışlar.

satıcıya iyi bak tipinden konuşmasından vs belli olur.arada ne kadar fark var 0 ile ? 0 dan pahalıya iteliyorsa almazdım ben şahsen.1000 1500 ucuza alıyorsun gibi

Her zaman böyle düşük kilometreli araçlardan huylanmışımdır.

Dün aldın bu gün niye satıyorsun diye.

Satıyorum nasıl olsa deyip rodajdayken top speed denemişlerdir. Şaşmaz.

Muhtemelen sıfır parası verip alacaksın o yüzden ben olsam az daha sabreder sıfır alırım. İlk marşı basmak, rodajı yapmak, poşetlerini sökmek falan bir başka

Motosikleti
Yok
3200km de aldim, expertise yaptirmadim, ustaya goturmedim. Belki de ben sansliydim. 0 fiyatindan dusuktu aldim.

Ygz

r25 ler kadranda maksimum yapılan hızı gösteriyorsa bakmak faydalı, açıkçası çok bişey olacağını düşünmüyorum yüksek devirli motor olduğu için ilk üretim toleransları zaten dardır. Bu sebeple siz de alınca belli bir devirin altında sürerseniz sorun yaşamazsınız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sıfır motor olmadığı için 400km'de motosiklet bakmaya gideceğim pazartesi. Hasar kaydı, çiziği vs. yok. Sizce iyi mi yapıyorum?

sıfırı yoksa alınabilir. ama satan kişinin tipine de bir bakmakta fayda var. apaçi tipli biri o 400 km de motorun burnundan getirmiş olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar