emrcbk kullanıcısının son içeriği

1. emrcbk

Çıkan masraf normalmi, motordan anlayanlar buraya

Arkadaşlar herkese selam, 2 hafta önce falan konu açmıştım yine motorun içine ettik diye, giderken stop ettiydi ve çalışmadıydı, en yakındaki tamirciye bırakmıştım ama o daha motoru açmadan halledemem ben demişti(bisikletçiden bozma biyer) yol yardımla bilindik bi ustaya götürdüm, bursalı olan...
  2. emrcbk

Galiba motorun içine ettik..

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, Uzun olucak biraz ama kusura bakmayın, Motorun yaklaşık 1 ay önce buji hava filtresi falan genel bi bakımını kendim yaptım, neyse ondan yaklaşık 1 hafta sonra falan bi ses gelmeye başladı, motordan anlayan kişilere anlattığımda ise subap sesi dediler, neyse bu...
  3. emrcbk

Daelim roadwin 250r - dişli ve disk ile ilgili sorum var

İyi günler arkadaşlar roadwin 250r motosikletim var,5 vites ve son hızı 145-150 arasında değişiyor.Öncelikle belirteyim amacım hız arttırmak değil.Motor 5 vites olduğu için çabuk yüksek devire çıkıyor ve rahat bir sürüş olmuyor.Uzun yolda 120-130 ile giderim genelde zorlamam pek bunun için son...
  4. emrcbk

Sıfır motosiklet plaka ruhsatta karışık bi durum var yardımcı olun lütfen

İyi günler,bir tanıdığımdan alacak karşılığı motosiklet aldım ama plakası çıkmamıştı aldığımda,faturası falan duruyor bir ara çıkartırım diye diye kaldı öyle motor 2014 model ve kısmetse önümüzdeki ay plakasını çıkartıcam,geçikmeli olduğu için 154 tl cezası varmıs galiba önemli değil pek,ama...
  5. emrcbk

Arkadaşlar yardım belli devirden sonra gaz kesme

İyi günler, daelim roadwin 250 motosikletim var,bi haftadır normal ısınana kadar değil bayaa ısınana kadar 7000 deviri geçtikten sonra sanki benzin bitiyomuş gibi tekleme yapıyo ama gazı azaltıp 7000in altına düşünce düzeliyo ama torksuz böle sanki scooter gibi oluyo gaz aç kapa yapınca bile...
  6. emrcbk

Motosikletten gelen ses ,, Videolu

İyi günler, son zamanlarda motosikletten belirgin şekilde çıt çıt diye ses gelmeye başladı okul ve dershane olduğundan vakit ayırıp bir ustaya götüremiyorum,bulunduğum yerde bisiklet tamircisinden bozma bir yer var , bir kaç kere yolum düştü açıkçası pek gitmek istemiyorum önce bir foruma...
  7. emrcbk

Motor ısındıktan sonra vitesler zor geçiyor

İyi günler,motorun bakımını yaptıralı 100-150 km falan oldu ustaya bıraktım yağını sağını solunu kontrol et dedim yağını falan değiştirmişti ama ne koydun diye sormadım,ilk çalıştığında vitesin geçtiğini hissetmiyorsun bile hafif bir dokunmak yetiyor ama 20-30 km gezdikten sonra sertleşiyor...
  8. emrcbk

yedek depoya geçmiyor

arkadaşlar bu yedek depo vanası çalışmıyor mu anlamıyorum ,bugün yolda kaldım depoya baktım benzin var dibinde, kitapçıkta en yukarı normal orta kapalı en aşağıda yedek diyor ,yedeğe aldım çalışmadı ortaya aldım çalışmadı normalde zaten çalışmıyordu , çağırdım arkadaşı benzin koyduk çalıştı ama...
  9. emrcbk

Frenleme ve rölanti ayarı yardım please!

Sayın büyüklerim sevgili arkadaşlarım,hepinize iyi günler.Bende böyle anca işim düşünce girip bir şeyler yazıyorum :) Neyse uzatmadan geleyim sorunuma, Şimdi ben daha 2000 km tecrübesi olan 18 yaşında bir gencim,acemiyim yani.Motosikleti ilk aldığımda arka freni neredeyse hiç kullanmazdım...
  10. emrcbk

kuyruk grenajı değiştirilir mi?

selam, benim motorum ilk resimdeki gibi arkası yani kuyruğuda normal krom demir ,,buna honda cg titan kuyruğu takabilir miyim veya bir ustaya yaptırabilir miyim? seleyi çizdiğim gibi kestirsem , honda cg titan kuyruğu alsam bir ustaya yaptırabilir miyim? stop farı kuyruk falan 150...
  11. emrcbk

az daha imamın kayığına biniyoduk

iyi günler herkese, bugün yaşadığım olayı kısaca anlatmaya çalışcam ve motordan anlayan abilerimede sorum olacak, bu benim ilk motorum ve öğrenmek için aldım yazın kullandım şimdide okul falan pek vakit olmuyo vakit oldukça kullanıyorum yani zevk amaçlı çıkartıyorum daha 750 kmde yazın başından...
  12. emrcbk

2010 cbr mı? 0km rtr 150 mi?

İyi günler motoru değiştirmeyi düşünüyorum hız istemediğim için bana 125 cc yettiğini düşündüğüm içinde en fazla 150 lik almayı düşünüyorum bu yüzden 2010 model cbr 125ler hoş ,kasa olarak beğeniyorum sahibindende 15000 km civarındakiler 5bin lira civarında , aslında benim aklımda hiç cbr falan...
  13. emrcbk

Yavaş gitmek daha çok zevk veriyor , normalmi ?

Herkese iyi akşamlar ya yeni yeni motorcu diyoruz kendimize 2-3 ay oldu alalı geziyoruz falan ama şöyle bi durum var hız yapmak hiç istemiyo canım elimde olsa trafikte falan hep yavaş gitcem ,mesela mahalleye geldiğim zaman atıyorum 3. vitese 20-30km hızla tın tın hiç bagırtmadan ses yok seda...
  14. emrcbk

an itibariyle asfaltla sevişenler kervanına katılmış bulunmaktayım

tüm foruma iyi günler, bende asfaltla düzeyli bir ilişkiye girdim , bugün işimi halettikten sonra eve dönüyordum bizim burda otosantit diye bir sanayi bölgesi var onun önünde dik bir yokuş var ben yokuştan sonra virajdan dönerek yoluna devam ediyorsun , yokuşun sonundada lambalar var neyse...
  15. emrcbk

Abiler çok acil yardım tavsiye falan istemiyorum acil lütfen bakın!

İyi günler, bugün motoru temizlemeye indim , daha yeni aldık motoru acemiyim yani pek anlamıyorum neyse temizledim ama bişey dikkatimi çektim bu ön fren disk kutusu varya sıvı var içinde elciğin yanında , işte onun altında iki tane kablo çıkık ben çıkartmadım kim niye çıkartsın? acaba ne kablosu...