kuyruk grenajı değiştirilir mi?

selam, benim motorum ilk resimdeki gibi arkası yani kuyruğuda normal krom demir ,,buna honda cg titan kuyruğu takabilir miyim veya bir ustaya yaptırabilir miyim?

seleyi çizdiğim gibi kestirsem ,

uv67k.jpg

uv6c7.jpg

honda-125-titan-07.jpg

honda cg titan kuyruğu alsam bir ustaya yaptırabilir miyim? stop farı kuyruk falan 150 liraya sahibinden de alabiliyorum 50 lirada ustaya versem 200,, hadi boya falanda 250 ye mal olur gibi geliyor bana en fazla

diyeceksiniz şimdi ne gerek var veya alırken niye istediğin gibi almadın diye,, babam almıştı motoru hediye , bu tarz kuyruklarda hoşuma gidiyor .

olurmu sizce lütfen bi yardım edin..

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/9698-kanuni-racer-kullanicilari-154.html

bak burada ben yapmıştım,
Yani elbette yapılabılır,
sadece yapacak ustanın vakti olmalı ve uşğraşmayı sevmelidir :)

Arka kısım normal Cg. Cglere Ybr ve Titan kuyruğu takıldığını çok gördüm. Koltuk, kuyruk çamurluk stop ve sinyaller lazım. Kuyruğun montesi için de ufak parça monteleri gerekiyor diye biliyorum, ama zor değildir heralde çok gördüm öylesini.

ybr kuyruğu takınca görüntüsü bozuluyor cglerin yakışıklı olması için kuyrukla beraber depo yan kapak değişimi yapılsa tam oturur mu otursa bile görüntü güzel olur mu ?

R6 kuyrugu bile takilir,istedikten sonra... ama 50 liraya o isi yapacak usta bulunur mu? Sanmam..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar