emrb kullanıcısının son içeriği

1. emrb

Motoru bırakmak veya bırakmamak kafalar karışık

2013 yılından bu güne kadar motosiklet kullanıyorum. Bugün bir konu hakkında Bilgi almak için engelliler.biz adresine giriş yaptım. Bilgimi aldım ancak bakayım neler oluyor bu forumda diyerek biraz gezmeye karar verdim. 'O an' isimli kategoriye girince en duygusal sahnelerde hüzünlenmeyen ben...
  2. emrb

Motosiklet kilidi açılmıyor

2013'de kilit almıştım. Bugün baktım içi falan pas tutmuş. Anahtarı taktım çevriliyor ama açılmıyor. Nasıl kullanılır hale getiririm bunu?
  3. emrb

Tatil önerisi

eylülde iki kişi araç kiralayıp yollara düşcez. ankara'dayız. yeşilliği bol denizi güzel bir yere gitmeyi düşünüyoruz. geçen sene kemerde 5 yıldızlı otele gittik. tamamen yeme içme s×çmaya dayalı bir tatil oldu. bu sene pansiyonda kalmayı düşünüyoruz. yani yatmadan yatmaya gibi. daha çok sağa...
  4. emrb

Beyaz led far ve muayene

Bu şekilde muayeneden geçen var mı? Uzun far bozuldu led almayı düşünüyodum aynı zamanda muayene zamanı geldi.
  5. emrb

Revit jupiter kullananlar bakabilir mi?

Mont kaliteli ancak içi naylon olduğu için çok terlrtiyo çözümünü bulan var mı? Tek çare terziye verip naylonu sökmek gibi sanki..
  6. emrb

Rosso 2 kullanıyorum sadece arka lastiği değiştirsem

10bin km'dir rosso 2 kullanıyorum. Önde pek birşey yok sadece arkaya rosso 2 alsam olur mu? Lastik fiyatları uçmuş. Pilot street düşündüm pek içime sinmedi.
  7. emrb

Alpinestars gunner vs revit jupiter 2

iki monttan birini alcam. Hangisini tavsiye edersiniz? https://youtu.be/uaslcfKDMKk https://youtu.be/1BHgiO38M0o
  8. emrb

1 saatlik kaza videosu ?

Geçen senelerde 1 saatlik kaza videoları vardı. Baktım bulamadım. Bulabilecek olan var mı?
  9. emrb

Mont boyama (Rengi soldu)

2013 yılından bu yana bering aero mont kullanıyorum. Güneşten rengi turuncuya çalıyor artık. Geçenlerde kumaş boyasıyla makinede denedim galiba yapısından dolayı boya tutmadı. Nasıl bir yöntem önerirsiniz?
  10. emrb

Kaskın önemi yok artık diyeceksiniz

İstiklal Mahallesi D600 karayolundaki kaza, dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Gazipaşa istikametinden Alanya İstikametine seyreden Behzat Ç. (28) idaresindeki plakasız motosiklet, aynı yöne giden Ercüment Çözer'in (48) kullandığı 83 AC 58 plakalı otomobile arkadan çarptı. Halâ...
  11. emrb

Egzozu değiştirdim ses pancar motoruna döndü

Cbr 250nin egzozunu çirkinliği,çok ısınması sebebiyle değiştirdim. Yabancı sermaye kazanacağına türk insanı kazansın diyerekten avcrom egzoz aldım. Hemide en pahalısından gp model karbon. Her neyse egzoz susturucusuz kükrüyor ama ceza yeriz diye susturucu taktım. Bu seferde pancar motoruna döndü...
  12. emrb

Cbr 250 için xenon far tavsiyesi?

Cbr 250 konusuna yazdım ama malesef cevap gelmedi.2013 cbr 250 için hem aküyü hem beni üzmeyecek xenon far ne önerirsiniz?
  13. emrb

Cbr 250 için egzoz (ıxıl vs avcrom)

Tek silindirden dört silindir sesi beklemiyorum. Ixil alırsam ikinci el alacağım 500 liraya geliyor.Avcrom 550-600tl. Kullanan bilen sesleri dinleyen varsa yorumlarınızı bekliyorum.
  14. emrb

Cbr 250 önden gelen acayip sesi

Motoru yeni aldım.bilmiyorum normal mi?Ön taraftan hapır hupur havası inmiş lastik sesi geliyor.Gidişinde sıkıntı yok ama ses bariz belli,lastiğin havasında da sıkıntı yok gibi.Ölçmedim ama dokununca sert. Var mı böyle bir sorunu olan.bu arada lastikler rosso 2.
  15. emrb

Ankara ayazı ve içlik

Ankara ayazını anlatmaya gerek yok. Buzlanmadan dolayı motosikleti kullanamıyorum. Yürürken bile insanın canı acıyor.Marul gibi kat kat giyinmeyi de sevmiyorum. Soğuklara karşı koyacak bu içlik seni kurtarır dediğiniz bir içlik var mı?Alt üst olarak alacağım.