Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar iyi günler daha önceden motorumu satacagıma dair konu açmıştım bi iki ay önce fakat rahatsızlıgımdan dolayı motor satışıyla ilgilenememiştim.
açtığım konu burada http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-ilanlari/115140-honda-cbr-600-f-2007-mantikli-takas-ya-da-satilik.html...
s.a arkadaşlar 2007 model 600 f imi satıyorum.
Takas seçenekleri ktm duke 200.
Yada binek araçlarla takas ediyorum. Clio hatchback olur civic olur bu tarz araçlara daha samimiyim.
Motorumu alalı 2 ay oldu yaklaşık yaza hazırladım herşeyini ayarladım. tüm bakımları yapıldı 1 kuruş masrafı yok...
Merhaba arkadaşlar 3 gün önce aldım hayırlısıyla sorunsuz 100 km e yakın kullandım :)
işte resimler..
Banyodayken :P
Banyodan sonra :)
herkese hayırlı gazlamalar
s.a arkadaşlar bu gün 2007 çıkışlı 2006 600f aldım 31000 de temiz bir motor herhangi sıkıntısı vs yok. egzantrik zinciri ve gergisi dışında onlarda değişecek dedi usta işçilikle 500 tutar dedi uygunmu sizce. onun dışında soruma gelecek olursak şehir içinde trafikte vs 30 ila 70 km hızlarda...
S.a arkadaşlar iyi akşamlar iyi forumlar. yarın bi 600 rr bakacagım gkn motors dan usta götürecektim fakat yogun olduklarını söylediler güvenebilceğimiz başka tanıdıgınız saglam usta varmıdır istanbulda beşiktaşta motor ? şimdiden teşekkürler.
ARKADAŞLAR BU RESMİ FUARA GİDEN Bİ ARKADAŞ ÇEKMİŞ ARKADAKİ BEYAZ CBR250R FARKLI RENK GELMEYECEĞİNİ SÖYLEMİŞLERDİ FUARA GİDİP BU RENGİ GÖREN YADA REPSOL VS MODELİNİ GÖREN OLDUMU ACABA :s BU GELDİYSE REPSOLDE GELMİŞ OLABİLİR.
o 125r diyenler çıkacak. egzoza dikkat diyorum.
Henüz elimde teknik bilgiler olmamasına karşın teknik aksamda vs değişiklik olduğuna dair net kanıtlar yok.. fakat bazı yabancı forumlarda ve video tanıtımlarda aerodinamiğinde değişiklikler oldugundan ve viraj kabiliyetinin arttığından bahsediliyor. Bir çok video izledim 2013 hyo hakkında bir...
İyi günler arkadaşlar.
Ben 3. motor olarak cbr 600 f almayı düşünüyorum. ilk motorum skygo 250 cc chopper dı 8000 km de sattım cbr 250r aldım 11000 de sattım.
aynı zamanda 4 yıldır motokuryeyim kuryelikte yaklaşık 35000 i geçgin tecrübem var yaşım 23. 600 cc kategorisinde ankaradaki kuzenimin...
Arkadaşlar merhaba otomoatik vites bir scooter nasıl çalıştırılır ve nasıl gider basit teorik olarak yazabilirseniz sevinirim.
örnegin çalıştırdınız gazladıgınızda direk gitmeyemi başlar.
yada vitesli motosikletlerde debriyaj sol fren yerinde oldugunu biliyorum.
fakat otomatik vitesli scooter...
Arkadaşlar dün konu açmıştım anneme motosiklet alacağız chopper türü hafif olmasını istediğimiz bir motor vardı ve bulduk reagal raptor dd100 özellikleri çok iyi hem otomatik vites hem 92 kg ağırlığı var görünüşüde güzel fakat.
reagal raptorun satış bayisi web sitesini bulamıyorum bir türlü...
S.a arkadaşlar anneme motosiklet almayı düşünüyoruz ama chopper türü istiyor ve chopperlar genellikle 150 200 kg agırlıktalar ve güc yetmiyor oldugu gibi.
birazda boyu kısa. şmdi ağırlığı düşük olup ama biraz güzel görünmlü kaliteli chopper türü motosikletler nerden bulabiliriz yardımcı...
Şimdi arkadaşlar öncelikle vites küçültme teorik olarak doğru olarak nasıl yapılır önce onu yazarsanız sevinirim.
sonrasında mesela ben 5. viteste gidiyorum ve hızımı baya bir düşürdüm vites düşürmek istiyorum yaklaşık 30 km hıza kadar düştüm diyelim ben vites pedalına 1 kere bastıgımda hıza...
Arkadaşlar siteyi 1 aya yakındır takip ediyorum adım efna yaşım 20.
Şimdi ben temmuz sınavlarında a2 ehliyeti almak istiyorum bu hafta sonu yazılcam kursa kursla görştm sürüş eğitimi vermedklerini söylediler tanıdığınız yoluyla yada sürüş eğitimi veren yerlerde öğrenin ddiler zaten bisiklet...