S.a Arkadaşlar Yardımcı Olurmusunuz ?

Arkadaşlar siteyi 1 aya yakındır takip ediyorum adım efna yaşım 20.

Şimdi ben temmuz sınavlarında a2 ehliyeti almak istiyorum bu hafta sonu yazılcam kursa kursla görştm sürüş eğitimi vermedklerini söylediler tanıdığınız yoluyla yada sürüş eğitimi veren yerlerde öğrenin ddiler zaten bisiklet sürmeyi bilen motosikletide sürer dediler. tamamda kardeşim bunun vitesi nerdedir gazı nerdedir nasıl çalştrcam giderken nası gidicem vitesi nasıl atıcam araba kullanmayıda bilmiyorum pek aynı arabadaki mantık diyorlar :) motosiklet olarak 2011 honda cbr 125 alıcam ama ehliyeti almadan motoru aldırmam diyor babam ve nasıl ögrenebilirim. yada istanbul çekmeköy ümraniye taşdelen taraflarında oturanlar varsa yardımcı olabilirlermi hani bisikleti kıral gibi sürerimde motosikleti sınavı geçicek kadar sürsem yeter oradada sanırım 8 çizdiriyorlarmış. varsa yardımcı olacak arkadaş minnettar olurum şimdiden teşekkürler konuyu takip ediyor olacagım

kesinlikle sürüş eğitimi veren yerden al ehliyeti.bende 1 yıldır yarı otomatik motosiklet kullanıyorum 2 gün önce vitesliye geçtim motoru yerinden kaldırıp hareket ettirmek için 1 saat uğraştım.bisiklet kullanan motoru zaten kullanır sadece hikayeden ibaret.

arkadaşım fazla bılmıyorm ama Honda Motosiklet Eğitim Merkezi var herhalde http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/1791-honda-motosiklet-egitim-merkezi.html bak bi

kardeşim bunlar ücretlidir sanırım bana bi günde sadece sınavı geçecek kadar ögretecek bir arkadaş lazım zaten motor için kredi çekcem malum ehliyet de para derken bi ton masraf bide bu sürüş eğitimleri 250 300 tl den başlıyor gerek oldugunu sanmıyorum ehliyeti almak için. ehliyeti aldktan snra motoruda alnca eğitimlere giderm belki ama bn şuan için sdce motoru yerinden kaldırıym dolanıp gelebileyim bunu ögrenmek istiyorum

ilk önce eğitimi al motor aceleye gelecek bişey değil efna kardeşim.
ama hondanın eğitimlerini tavsiye ediyolar bence kulak ardı etme derim canından hiç bişey önemli değil

kesinlikle sürüş eğitimi veren yerden al ehliyeti.bende 1 yıldır yarı otomatik motosiklet kullanıyorum 2 gün önce vitesliye geçtim motoru yerinden kaldırıp hareket ettirmek için 1 saat uğraştım.bisiklet kullanan motoru zaten kullanır sadece hikayeden ibaret.

kardeşm ben taşdelende oturuyorum burda 2 tane sürüdü kursu var ikisindede sürüş eğitimi yok ya :/

kardeşm ben taşdelende oturuyorum burda 2 tane sürüdü kursu var ikisindede sürüş eğitimi yok ya :/

Hocam Benden Sana bir Tavsiye İst. sokaklarında Deneme sürüşüne Çıkma. Köyde falan bir Tanıdığınız var ise Onun Yanına git günü birlik bile olsa ..

Tanıdığında Motor olmasada arkadaşlarında Olur Köy Yolu İst.Sokakları gibi değil sonuçta Orada atla motora yanıda bilen biride olsun ..

rahatlıkla Öğrenirsin Zamanında '' ViTes''li motoru Bana bu şekilde öğrettiler :queen:

F54

bence tecrüben yoksa trafikte öğrenmeye çalışma git sakin bi yerlerde takıl ama sende diyorsun ki cbr 125 eyvah ki ne eyvah hiç tecrüben yoksa bu alettende uzak dur çünkü yedek parçaları ceb yakar daha da söndüremezsin haberin olsun tek sinyal inin fiyatı 150 civarı yanlşlamaya arkayıda kırarsan 300 tl işçilik hariç biraz tecrübe edinmeden bu motosikleti alma bence

Sürüş eğitimi vermek ehliyet kurslarının görevi. Senden aldıkları ücretin sözde %70 ini pratik eğitim için alıyorlar. İnternetten sürücü kurslarını araştır telefonla arayarak eğitim verecek birini bul.

Arkadaşlar siteyi 1 aya yakındır takip ediyorum adım efna yaşım 20.

Şimdi ben temmuz sınavlarında a2 ehliyeti almak istiyorum bu hafta sonu yazılcam kursa kursla görştm sürüş eğitimi vermedklerini söylediler tanıdığınız yoluyla yada sürüş eğitimi veren yerlerde öğrenin ddiler zaten bisiklet sürmeyi bilen motosikletide sürer dediler. tamamda kardeşim bunun vitesi nerdedir gazı nerdedir nasıl çalştrcam giderken nası gidicem vitesi nasıl atıcam araba kullanmayıda bilmiyorum pek aynı arabadaki mantık diyorlar :) motosiklet olarak 2011 honda cbr 125 alıcam ama ehliyeti almadan motoru aldırmam diyor babam ve nasıl ögrenebilirim. yada istanbul çekmeköy ümraniye taşdelen taraflarında oturanlar varsa yardımcı olabilirlermi hani bisikleti kıral gibi sürerimde motosikleti sınavı geçicek kadar sürsem yeter oradada sanırım 8 çizdiriyorlarmış. varsa yardımcı olacak arkadaş minnettar olurum şimdiden teşekkürler konuyu takip ediyor olacagım

ilk motorun olacaksa gidipte 0km motosiklet almana gerek yok.Acemi olacaksın ve 1 kerede olsa motoru yan yatırırsın.benim sana tavsiyem 2,el honda cbf150 veya yamaha ybr125 almanı öneririm :cat:

uzak demezsen kadıköy'de gelişim sürücü kursu'nu tavsiye ederim. iyi bir eğitim + ehliyetini alırsın.

bütçen müsait olduğunda, ayrıca honda'nın eğitimlerine katılmanı da tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar