- Konu Yazar
Arkadaşlar siteyi 1 aya yakındır takip ediyorum adım efna yaşım 20.
Şimdi ben temmuz sınavlarında a2 ehliyeti almak istiyorum bu hafta sonu yazılcam kursa kursla görştm sürüş eğitimi vermedklerini söylediler tanıdığınız yoluyla yada sürüş eğitimi veren yerlerde öğrenin ddiler zaten bisiklet sürmeyi bilen motosikletide sürer dediler. tamamda kardeşim bunun vitesi nerdedir gazı nerdedir nasıl çalştrcam giderken nası gidicem vitesi nasıl atıcam araba kullanmayıda bilmiyorum pek aynı arabadaki mantık diyorlar
motosiklet olarak 2011 honda cbr 125 alıcam ama ehliyeti almadan motoru aldırmam diyor babam ve nasıl ögrenebilirim. yada istanbul çekmeköy ümraniye taşdelen taraflarında oturanlar varsa yardımcı olabilirlermi hani bisikleti kıral gibi sürerimde motosikleti sınavı geçicek kadar sürsem yeter oradada sanırım 8 çizdiriyorlarmış. varsa yardımcı olacak arkadaş minnettar olurum şimdiden teşekkürler konuyu takip ediyor olacagım
Şimdi ben temmuz sınavlarında a2 ehliyeti almak istiyorum bu hafta sonu yazılcam kursa kursla görştm sürüş eğitimi vermedklerini söylediler tanıdığınız yoluyla yada sürüş eğitimi veren yerlerde öğrenin ddiler zaten bisiklet sürmeyi bilen motosikletide sürer dediler. tamamda kardeşim bunun vitesi nerdedir gazı nerdedir nasıl çalştrcam giderken nası gidicem vitesi nasıl atıcam araba kullanmayıda bilmiyorum pek aynı arabadaki mantık diyorlar