- Konu Yazar
s.a arkadaşlar bu gün 2007 çıkışlı 2006 600f aldım 31000 de temiz bir motor herhangi sıkıntısı vs yok. egzantrik zinciri ve gergisi dışında onlarda değişecek dedi usta işçilikle 500 tutar dedi uygunmu sizce. onun dışında soruma gelecek olursak şehir içinde trafikte vs 30 ila 70 km hızlarda kullanıyorum mesela bu hız aralıklarında hangi viteste hangi devirde kullanmalıyım sizce mesela birinci viteste 5-6 bin devirde yanlş hatrlamıorsam 35-50 km arası hız yapıyor 5-6 bin deviri geçince 2 ye atıyorum 60-75 yapıor 2. viteste 5-6 bin devirlerde bu devirlerde bu hızlarda sürmem normalmi. birde motorla 150 den yukarı cıkmayı düşünmüyorum hızı seven biri değilim sabit hızla 100-120 km arası hangi viteste hangi devirde gitmem en iyisi olur bilgilendirirseniz sevinirim. sanırsam bu devirlerde kullanmak yakıt tüketiminide azaltır diye tahmin ediyorum şimdiden teşekkürler.. birde egzantrik zinciri cogu 600f de 5-6 bin devir arası ses yapıoms benmkide öyle 5-6 bin devir arasında hafif bi zırıltı yapıyor düzeliyor bunu ses yaptıgı anda değiştirmekmi lazm yoksa büyük sorun olmazmı