Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba değerli arkadaşlar 1 ay süre önce sıfır Dominar 400 aldım motorumdan hayli memnunum arkadaşlarım dostlarım motorun gücünü duruşunu torku nu çok beğendi tabi ki bende .Uzun yolda motorumu yormak istemeyeceğim için rodajını şehir içi sakin kullanarak tamamladım . Yorumlar da olduğu gibi...
Arkadaşlar bugün yolda ilerlerken iki şeritte durmuştu en sağdan demir bariyerle araçlar arasından çok yavaş geçiyordum hiç hızım yoktu tam taksinin arka kapısını geçtiğim sırada sağ ön kapı bam diye bana çarptı ön grenajın ordan adam incekmiş yol ortasında motor devrilmedi son anda tuttum çok...
Arkadaşlar bu yazıyı hem içimi dökmek hemde gittiğim yolları fotoğraflayarak sizlerle paylaşmak istedim değişik bir başlık oldu ama başlıyorum. 18 mayıs sabahı işe gittim her zamanki gibi daha sonra öğlene doğru telefon aldım ananemin vefat ettiği haberini aldım sonra hemen iş yerinden izin alıp...
Arkadaşlar herkese merhaba geçen akşam başıma geleni yazmak istedim nedensizce mallığımı okuyun istedim :pr: Motorla eve geldim saat akşam 10 civarı felan motoru apartmanın girişine park ediyordum araba koymuşlar geçemedim bende dedim karşıya bırakayım orası da eğimli olduğu için yan zor durur...
Herkese merhaba arkadaşlar 3-4 gündür araştırmalar sonucu en ucuz sigorta 1300 tl çıktı bu normal mi yoksa araştırmaya devam edeyim mi çıldırıcam 300 tl lik sigortalar 1300 lere çıkmış olamaz dimi ? etraftaki yaptıranların söylediklerini de arıyorum bu forumdan sağolsun bir kaç arkadaş yardımcı...
Arkadaşlar herkese merhaba yaklaşık 2 aydır forumda gezinme sonucu pulsar 200NS e karar kılıp almaya karar verdim dün gittim kapora verdim ve işe gittim akşam eve döndüm sonra bir işim çıktı saat 10 civarı evden çıktım çengelköy mevkiisinde harika buzlanma sonucu motor arkayı kaybetti ve yan...
Herkese merhaba arkadaslar bir kac haftadir cross bakiyorum ucuz olarak mondil extreme 150 de karar kiliyorkene dun kadirga 250 gy gordum iste 250 cc dijital gosterge celikfren hortumlari rahat sele felan baya tarzi hos fakat sunu da ogrendim ki artik tek tuk bayilerde kalanlarmis benm gordugum...
Arkadaşlar herkese merhaba askerden döneli 2 ay olacak anca işleri ayarla felan derken foruma gelebildim herkese merhaba özledim sizlerin sohbetlerini bir kaç gündür okuyorum da yazayım dedim evet konuya giriyorum şimdi durum şu ki :) bu kullandığım motoru değiştirmeyi düşünüyorum 11000 km...
evet arkadaşlar tam motoru alalı 1 yıl oluyordu ki ilk trafik kazamı yapmış bulunmaktayım. Kadıköy göztepe köprüsünden geçtikten sonra bir aracın sinyal vermeden sağa girmesi sonucu tam önüme çamur birikintisi geldi ve frenleyemedim araba soldan bana carptı carparken motoru bıraktım ve bende...
Arkadaşlar havanın yumuşamasını fırsat bilip bu akşam sahilde turlamaya çıktım biraz fotoğraf felan çektim sizlerle paylaşmak istedim insanın kafası bozuk olunca motor gerçekten çok iyi geliyor rahatlatıyor insanı. Çekmeköyden yola çıktım önce çengelköye inip oradan sahilden beylerbeyi kuzguncuk...
Arkadaşlar bugünkü haberi görünce yine içim bir garip oldu motoru aldığımdan beri yollarda ileriye bakmaktan çok arkama bakıyorum yemin ediyorum şu trafikte araçların %98 ine güvenim sıfır sanki benim ani frenle durmam zor değil de onların zormuş gibi düşünür oldum. Haberi izleyin motor...
Arkadaşlar bu tarz konular açılmıştı çoğunu okudum da ama güncel olarak yağmurlu ve soğuk havalarda kullanılabilecek önlemler nelerdir ben bir kaç ekipman baktım da sizlere sormak istiyorum.
http://www.motosuperstore.net/BACAK-RUZGAR-VE-YAGMUR-KORUMA,PR-1966.html
böyle birşey işimi görür mü...
Arkadaşlar bugün dikkatimi çekti de ön tekere frenden bir kablo ve debriyaj tarafından bir kablo gidiyor sorum şu debriyaj tarafından yanı sol taraftan tekerin göbeğine giden kablo ne kablosu ? ucunda yağlanmalar varda sanki yağ taşıyor galiba ve dışarı vermiş bir kısmını bu bir sorun mu nedir...