Anadolu yakasi lastikci tavsiyesi

Arkadaslar herkse merhaba evet maglum kis geldi yagisli gunler artti lastiklerimde fabrika lastikleri oldugundan degistirmeyi dusunuyorum anadolu yakasinda lastik alip taktirabilecegim daha onceden tecrube edinmis arkadaslardan bilgi alabilir miyim ve lastik onerilerinize de ihtiyacim var ön 2.18 arka 3.00 yaziyor ama motorum kuba xcg modeli gecen yolda ayni motordan gordum lastikleri degistirmis sanki daha buyukmus gibi geldi boyle birsey mumkun mu simdiden cevap veren herkese tesekkurler.

bende de aynı motor var , hasanpaşada zenn motor var git orda güzel bir michelin takım taksınlar ben çok memnunum her zaman ordan taktırırım lastiklerimi , iletişim bilgileri aşağıdaki gibi ;

http://www.zennmotor.com/

Eğitim Mah. Adım Sok. ( Eski 1.Açıkgöz Sokak ) No: 4 / C Hasanpaşa
Kadıköy / İSTANBUL
+90 (216) 380 92 96

Motolastik.com burayı arayıp fiyat alabilirsin. 20 TL kargo ile yukarda yazılan zennmotor a yollatırsın.
Ben öyle yapmıştım daha ucuza gelmişti.

Cok tesekkurler pazartesi ugrarim o zaman ne kadar patladi size acaba ?

Sonunda lastikleri değiştirdim tuna_tour çok teşekkürler tavsiye ettiğin yere gittim ve michelin takımları taktım arkadaş motora bindiğimi şimdi anladım ben ne çile çekiyormuşum ya fiyatta nakitte 250 dediler taksitte 300 yaptılar taksitli aldım burdan da bilgi edinmek isteyenler için paylaştım. Naylon lastikleri anında değiştiririm bundan sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar