Ön tekere giden kablo ?

Arkadaşlar bugün dikkatimi çekti de ön tekere frenden bir kablo ve debriyaj tarafından bir kablo gidiyor sorum şu debriyaj tarafından yanı sol taraftan tekerin göbeğine giden kablo ne kablosu ? ucunda yağlanmalar varda sanki yağ taşıyor galiba ve dışarı vermiş bir kısmını bu bir sorun mu nedir bilgisi olan söylerse sevinirim teşekkürler.

km teli arkadaşında dediği gibi ama debriyaj tarafından gitmez göstergeye girmesi lazım.

yag dediğin gidonun üstündeki fren hidroliği fren balatan bittikce o yağ gibi sıvı azalacak yeni balata taktırdıgında geri cıkacak sıvı

yag dediğin gidonun üstündeki fren hidroliği fren balatan bittikce o yağ gibi sıvı azalacak yeni balata taktırdıgında geri cıkacak sıvı

Yok o sağdaki olan değil soldaki kablodan bahsediyordum tekerin o kısmında yağ vardı da km teliymiş zaten

tmm anladım peki senin o sol taraftaki kablo nun gitiği yerdeki sey sürtüyormu giderken sıt sıt sıt diye bana zamanla gecer dediler baya km ettim hala aynı ses var bende konuyu saptırdım k.b

tmm anladım peki senin o sol taraftaki kablo nun gitiği yerdeki sey sürtüyormu giderken sıt sıt sıt diye bana zamanla gecer dediler baya km ettim hala aynı ses var bende konuyu saptırdım k.b

sürtüyo galiba ya gazlayınca sesi duymuyorum kaskın camı kapalıyken de duymuyorum ama kasksız bakkala felan giderken fena rahatsız oluyorum ya geçiyomuymuş ki geçmez ya uyduruyolar bence :)

zamanla geçer dedikleri veya sen sür alışacak dedikleri ön frenin sürtmesi değil mi

Bende gelen ses önden neresinden geliyor tam olarak hakim değilim fakat 1500 oldu geçmedi bekliyoruz ailecek :)
bana da aynı muhabbet oldu bir gün iyice ses arttı söktüm balataları alt merkezi, fren manetini pompaladım baktım anormallik var buradan usta motorculara sordum onlarda alt merkez sorunu diye teşhis koydular servise gittim 3 kere, papaz oldum sonra sen git kuralkana şikayet et garantiyi yaktık derken motor tamircisi olmaya başladık :) çinli motorun her zaman derdi olacak biraz da kafana takma :)
eğer dediğim gibi fren sesiyse ilk balataları sök hafif zımparala , alt merkezi kontrol et sağlam çalışıyor mu diye
benim sorunlu frenden resim pistonun biri sorunlu
2m2ymuf.jpg

O kadar elimden gelse sokeyimde smdi ben sokerm toplarken parca arttiririm felan sonra ayikla pirincin tasini :) cinli aldiysak sesine hayraniz :p

bizde sürten yer balata deil km saatinin kablosunun baglı oldugu ön teker sıt sıt sıt sürtüyor halan aynı hiç bi azalma yok alısmaya calısıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar