dundeon kullanıcısının son içeriği

1. dundeon

icon variant battlescar kaskıma parça lazım bakarmısınız

[/IMG] arkadaşlar kaskımı artçıma vermiştim (cbr650f) uzun bi şehirler arası yolculuk yaptık tabi motordan indiğimde kaskımın ön tarafının plastik olan bölgenin zamanla yapışkanıda geçmiş tabi malesef yolda düşmüş artçının haberide yok :cherry: kırklarelide kısacası trakyada zaten kask satan...
  2. dundeon

Motor eve nasıl çıkarılır yardım ?

Arkadaşlar kış geldi motorumu garajda muhafaza ediyorum ama o kadar seviyorum ki onu her an gözümün önünde olsun istiyorum üşümesin istiyorum 😄 evimin içinde biblo gibi durmasını istiyorum fakat oturduğum apartmanda asansör yok 4.kat merdivenler biraz dik eminim illa önceden bu imkanlarda...
  3. dundeon

Krank sorunu

Dün yolda giderken motorum bir kerette stop etti sağ çektim marş bastım ama çalışmadı daha sonra ustaya götürdüğümüzde önce sibob dedi sonra sibobları açtığımızda temiz olduğunu sorunun aşağıdan geldiğini söledi bunu yapmadan komprosör ölçtü 60 cıktı normalde 120 olması lazım dedi krank bölümünü...
  4. dundeon

lütfen motor ustaları bi baksın :(

abilerim dün akşam 6-7 gibi yola çıktım makinem aprilla rs4 125 4t modeli yani yeni kasa 4 zamanlı aprillalardan akşam yola cıktıktan 20dk sonra yolda motor aniden devri düşürmeye gaz yememeye başladı sonra zaten kenara çektim stop etti tamamen. marş basmaya çalıştım normal marş sesi geliyo...
  5. dundeon

motor beygiri ile oynama bilgi verirmisiniz

arkadaşlar internette gezerken gördüm yamaha r6ya 35kw yani 48ps kit takmışlar motorun gücünü 48beygirde kullanıyorsunuz bununla ilgili detaylı bilgi verebilecek biri varmı: 1.maliyeti ne kadar 2.motora zararı varmı 3. yakıt tüketiminde bir değişiklik oluyormu genel olarak öğrenmek istiyorum...
  6. dundeon

yeni motorum ve ufak bir soru :)

2013 model 12800 kmde aldım su anda 13 bın :) yanlız bu sabah motorumda soyle bı sıkıntı oldu marşa basınca almıyor sonra kapatıyorum kontağı tekrar denıyorum bu işlemi 5dk deniyorum öyle çalışıyor sebebi ne olabilir ve kendi kendine gazda verdi bugun sehir içinde bilen varsa lütfen yardımcı...
  7. dundeon

çok acil motor alacağım benim için bakarmısınız

arkadaşlar istanbul anadolu yakasında nınja 300e kapora yatırdım yarın ya da dıger gun almaya gelıcem fakat soyle bı durum var nınjada hasar kaydının olduğunu bilerek aldım ama cok tedirginim 1600kmde sahibi ilk sahibinin arabayla kazasından sonra arabanın hasar kaydınıda motora yazdıklarını...
  8. dundeon

motor tercihime yardım bekliyorum

arkadaşlar eminim önceden bu karşılaştırmada konu açılmıştır ama aradığımı bulamadım sizlerden yardımcı olucak yorumlar bekliyorum.1 senedir paramı biriktirdim eski motorumuda sattım su anda yamaha r25 ile kawasaki ninja 300 arasında kaldım. boy 179cm kılo 80 10 bın km kadar motor tecrubem var o...
  9. dundeon

yzf r125 yardımmm (çalışmıyor)

[/url][/IMG] arkadaşlar motor uzun suredır çalışmayan bir motor normal marşa basınca tık tık ediyor çalışmıyor akü boşalması çok normal bende vurdurmak istedim fakat yinede vurdururken tık tık yapıyo marş almıyo bi kaç kez denedim yinede olmadı ve fotoğraftaki sarı motor işareti yanıp sönüyor...
  10. dundeon

Biraz gülelim :D

yorumlar sizden gelsin :cherry:
  11. dundeon

sıfır ihtiyaç fazlası uygun fiyata kışlık bot

[/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG] arkadaşlar botlar kesinlikle sıfır hiç kullanılmadı sıfır fıyatı 259 tl 200 tl ye verıcem 43 numara su geçirmez kışlık bot YDS tarafından yapılmıştır.
  12. dundeon

marş sorunu

Arkadaşlar daha dün akşam motorumla gezdim hergünde kullanıyorum fakat saba marşa bastım ama fırr diye ses gelio marşı almıyor sebeb nedir motoru yıkamadimda durduk yere neden böyle yaptı ilk kez basıma geliyor.
  13. dundeon

egzozdan anlayan bakabilirmi

arkadaşlar destro 250 motorumda cok ufak bi sıkıntım var egzozu eskıden alttan kesmıstık katalizatörü cıkarmak ıcın sonradan normal kelepçe ile sıktık iç içe geçirip ama tabi boru kelepçesi işimizi görmedi simdi altta egzozu sıkmadığı için egzoz gıderken ses cıkarıyor ve kaçakta yapıyor demiri...
  14. dundeon

Cook mutluyum ehlıyetten gectım. :D

bugun dıreksıyon sınavım vardı gectım allaha şükür. inşallah herkeze gecmek nasip olur. şimdiden uyarayım gözetmenler cok dikkat edıyor gircek arkadaslar sınyallere cok dıkkat etsın.
  15. dundeon

Birden yol ortasında durdu yardımm

arkadaslar dun aksam motorla dolasırken gece farlarda acıktı motor stop ettı bende vurdurarak calıstırdım gecen gun akusu bıtmıstı sebebi bu olabılırmı ama calısır vazıyette gıderken akü nasıl bitebilir ki ?? sizce sorun nedır birdaha yasamak istemıyorum biraz rezil bi durum :mrgreen: nasıl...

Yeni mesajlar