Cook mutluyum ehlıyetten gectım. :D

bugun dıreksıyon sınavım vardı gectım allaha şükür. inşallah herkeze gecmek nasip olur. şimdiden uyarayım gözetmenler cok dikkat edıyor gircek arkadaslar sınyallere cok dıkkat etsın.

hsk

O sistem 2015 de uygulanacak şuan normal A2 alınıyor.

Aga bende bir sonraki direksiyon sınavında olacagım inş. Önerecegin birşey varmı bana ?? , Şuna yap şuna dikkat et gibi

hayırlısı olsn kardesm darısı bızım basımza bende yarın gırıcem dıreksıyon sınavına bakalım ıns geceriz

Kursta hangi gruptaydınız, mesela ben ağustos grubundaydım 6 eylülde yazılı sınava girdim.Siz hangi gruptaydınız ve sınav tarihleriniz neydi ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayirli olsun allah kaza bela vermesin

Hayırlı olsun
Bu aralar çok a2 ehliyeti alan var yılbaşından itibaren yasalar değişecekmiş

Hayırlı olsun bende 7 eylülde geçtim direksiyondan.:)Rampadan geçerken 3 hakkınız var. Dubaların arasından 8 çizerken ben 2.vites ile geçtim.

cidden ya bu konuda dikkat edilecek şeyleri bir söyleyin çünkü bu kurslar hiç ama hiçbişi öğretmiyor hadi bin git sen yaparsın ya diyorlar...

Ben sınav olurken rampa da hiç sorun yaşamadım bence sabitlemesinler.onun yerine zorunlu yönde sinyal verip verilmemesine dikkat etmesinler bence :mrgreen:

rampayı sabitlemeli ler bence kayıyor :D
Çok haklısınız platform sabitlenmeli.

İlk aşama şekildeki gibi. Bunda başarılı olursanız ikinci aşama olan trafiğe geçiyorsunuz. Yaklaşık 2-3 km trafikte sürüş sonrası direksiyon sınavınız bitiyor. Trafikte bir araçla sizi takip ediyorlar. Eğer gideceğiniz güzergahı bilmiyorsanız yan aynalardan arkanızdan gelen aracın sinyallerine göre dönüş alıyorsunuz.
voma4v.jpg

A2 ehliyet değerlendirme formu internette(Google) mevcut. Reklam olmasın diye link koymuyorum.

Ben de 14 Eylül'de girdim direksiyon sınavına. Şimdi dosyamızı bekliyoruz.:flower:

Çok haklısınız platform sabitlenmeli.

İlk aşama şekildeki gibi. Bunda başarılı olursanız ikinci aşama olan trafiğe geçiyorsunuz. Yaklaşık 2-3 km trafikte sürüş sonrası direksiyon sınavınız bitiyor. Trafikte bir araçla sizi takip ediyorlar. Eğer gideceğiniz güzergahı bilmiyorsanız yan aynalardan arkanızdan gelen aracın sinyallerine göre dönüş alıyorsunuz.
http://i.hizliresim.com/voma4v.jpg

A2 ehliyet değerlendirme formu internette(Google) mevcut. Reklam olmasın diye link koymuyorum.

Ben de 14 Eylül'de girdim direksiyon sınavına. Şimdi dosyamızı bekliyoruz.:flower:

Süper bilgilendirici olmuş, çoğu kişi neler yapılacağını bilmiyor sıkıntıya düşüyorlar.

Bazı yerlerde değişiklik gösteriyor demek ki: Biz de platformdan(rampa) geçişte 1 hakkınız vardı. Geçemeyenlerin hepsi kaldı. Ayağını yere koyanlar da kaldı. Değerlendirme formunda yazıyor zaten.(Maddelerden biri ayağın dönüşlerde yere temas etmemesiyle alakalı.)
Onun dışında ilk aşamayı 2.viteste tamamlamak en doğrusu, 1.viteste deneyen arkadaşlarımızdan birçoğu maalesef başarısız oldu sınavda. Slalom ve sekiz çizerken 1.vitesteki motorlarda gazın ani açılmasıyla kontrolleri zorlaştı ve sonuç: çoğu kişi için hüsran.

Ben sınav olurken rampa da hiç sorun yaşamadım bence sabitlemesinler.onun yerine zorunlu yönde sinyal verip verilmemesine dikkat etmesinler bence :mrgreen:

katılmamakla birlikte daha çok dikkat etmeleri taraftarıyım.. :rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------

Sınav alanında herkes kendi motoruyla mı yoksa orada sınav motoru veriyorlar mı ? ben a2 sürüş sınavına scooter ile katılmayı planlıyorum da, katılabiliyor muyuz vitessiz olması babında ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar