Krank sorunu

Dün yolda giderken motorum bir kerette stop etti sağ çektim marş bastım ama çalışmadı daha sonra ustaya götürdüğümüzde önce sibob dedi sonra sibobları açtığımızda temiz olduğunu sorunun aşağıdan geldiğini söledi bunu yapmadan komprosör ölçtü 60 cıktı normalde 120 olması lazım dedi krank bölümünü açtıgında krank aşağı yukar anlamda cok az da olsa oynuyodu yani bi boşluk var dedi kendimde test ederek onayladım bunun yüzünden ateşleme yapmadığını söledi krankın değişeceğini söledi şimdi gelelim esas konuya motor aprilla olduğu için krank ve contaları türkiyede 1700 tl tutuyor işçilikle birlikte 2100 lira nette arastırma yaptım krank tamiri diye bir olay varmıs hiçbir bilgim yok birde sanırım istanbulda krank yapan yerler varmış bunlar hakkında bilgisi olan varsa yada bu tarz bi sorunla karsılasıp ucuz yollu kapatan varsa bana bi akıl verebilirmi fiyat cok kabarık en kötü ihtimal yurt dısından sölicem parcaları oturduğum bölge dolayısıyla kırklareli yani hiçbir fikir alacağım anlayan insan yok ustalar zaten yontmaya bakıyor lütfen yardımcı olursanız cok sevinirim bu konuda ne yapabiliriz şimdiden teşekkür ederim.

Sanırım krank kolu göbeği boşluk yapmış krank kolu sökülüp bi tornacıda tamir edilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar