Dr.MZÇ kullanıcısının son içeriği

1. Dr.MZÇ

Sağlık çalışanları motosiklet kulübü

Sağlık camiasında pek çok motorcu arkadaş mevcut Hem tanışmak hem de birlikte yol yapmak için Bir dernek, kulüp ya da hiç olmadı resmi olmayan bir topluluk kurma düşüncem var. Böyle bir adımı atmak için birlikte hareket edebileceğimiz kimse var mı? En azından bu sayfadan tanışalım.
  2. Dr.MZÇ

Bayandan motorcu olmaz, hadi kardeşim güle güle...

Arkadaşlar bir bayan siteye üye olduğunda yaklaşımımız başlıktaki gibi. Yani bayan hesaplara neden sahte muamelesi yapıyoruz sürekli. Sahte üye olsa bile arkadaşı kendi haline bıraksan zaten çıkıp gidecek bir iki mesaj sonra. "Biz senin oyununa düşmedik he hee" deyince oyuna düşmemiş mi...
  3. Dr.MZÇ

Türkiye ve Motosiklet Kültürü

Arkadaşlar bu aralar canım fena sıkkın ve sanki her şey kötüye gidiyormuş gibi geliyor. Aynı şekilde motosiklet ile ilgili de bir geriye gidiş var gibi. Belki ekonomik kaygıların yoğunlaşmasındandır diyeceğim artık daha yüksek cc'li makineleri daha az görür olduk. Eskiden en yoğun...
  4. Dr.MZÇ

İlk Motorum ve ilk tecrübelerim

25.01.2013'te aldığım ve bir türlü paylaşamadığım ufaklığımın resimlerini ekleyeyim dedim bu gün. Koca bir buçuk ayda Maalesef kendisiyle en fazla 140km yaptım ve şu an akü başları çıkartılmış iyice zincirlenmiş bir şekide istirahat etse de inşallah TUS'tan sonra kendisiyle güzel gezilere...
  5. Dr.MZÇ

Topcase - Artçanta vb... Türkçe Terim

Arkadaşlar bu aralar sık sık topcase diyorum ve bu kelime bana çok itici geliyor belki başka güzel bir ismi vardır ama ben sürücünün ya da artçının arkasında konumlandığı için Ard ve Çanta kelimelerini birleştirerek ve söylemesi kolaylaştırılsın diye ARTÇANTA denmesini öneriyorum sizin de...
  6. Dr.MZÇ

Honda Honda CRF250L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Dostlar sizce bu motor memleketimize gelir mi? Motorun ingiltere fiyatı ile CBR250R'ın ingiltere fiyatı aynı. Eğer Türkiye'ye de CBR250R fiyatıyla gelirse WR250R'a ulaşamayan yurdum insanına KLX250'nin yanında hem daha güçlü hem daha uygun fiyatlı hem de japon kalitesinde bir makine seçeneği...
  7. Dr.MZÇ

Öğretmenler Günü Üzerine...

Ben daha ufacıkken İlkokula başlama vakti geldi çattı. Okulda emekli olmadan önce son grubunu almaya karar veren bir öğretmenin sınıfına düştüm. Neyse kargacık burgacık çizgiler felan derken sınıfın büyük çoğunluğu okumayı yazmayı söktü. Ben hala yerimde sayıyordum. Annem ve babam bizim çocuğun...
  8. Dr.MZÇ

kawasaki w800

Dün motorları incelerken Kawasaki w800'ün 2000devir/dk'da en yüksek torkunu verdiğini gördüm. Honda nc700'lerin düşük devirde maksimum tork vermelerine bakarak bu motorun da oldukça az yaktığını düşünebilir miyiz? Gerçi Honda'nın bu motorları farklı bir teknoloji kullanıyor ama Kawasaki bu...
  9. Dr.MZÇ

Motosiklete başlarken ekipman

Sevgili arkadaşlar artık motosiklet alma vaktim yaklaştı İki teker hasretim vuslata erecek inşallah :) Kış vakti almaya cesaret edersem önümüzdeki bir iki aya almayı cesaret edemezsem fuar'a da katılıp ardından en çok gönlüme yatanını almayı planlıyorum. O vakit Gökten üç elma düşecek inşallah...
  10. Dr.MZÇ

Hangi Tarz? Neden tercih edilmeli?

Sevgili Dostlar. Uzun zamandır takip ettiğim bu forumda motosiklet ile ilgili sanırım en önemli konumu açmış bulunmaktayım. Gel zaman git zaman artık motosiklet alma vaktim iyice yaklaştı. Eğer aksilik olmazsa 3-4 aya kadar bir şeyler alabilirim diye ümit ediyorum. (25 senenin yanında ufak bir...
  11. Dr.MZÇ

Kenan Sofuoğlu İngiltere'de 2. oldu

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nda Avrupa Grand Prix'sini ikinci sırada tamamladı. Şampiyonada sezonun 5'inci yarışı, İngiltere'deki Donington Pisti'nde koşuldu. Kenan Sofuoğlu, dördüncü sırada başladığı yarışı ikinci bitirdi. Sofuoğlu'nun ''Kawasaki DeltaFin...
  12. Dr.MZÇ

Kawasaki GPZ 900R

Arkadarşlar Kawasaki GPZ 900R hakkında bilgisi olanımız var mı? 87 model olanının teknik özellikleri; General information Model: Kawasaki GPZ 900 R Year: 1987 Category: Sport touring Engine and transmission Displacement: 908.00 ccm (55.41 cubic inches) Engine type: In-line four...
  13. Dr.MZÇ

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Van Depremzedelerine yardım kermesi

Arkadaşlar yarın (27.10.2011) saat 11:30 ile 14:30 arasında Hastanemizin yanındaki "kare çarşıda" (eski öğrenci sosyal tesisi) Tıp Fakültesi Öğrencileri olarak, GÜTF Türk Tarih Klübü ve GÜTF Öğrenci Konseyi bünyesinde kermes düzenleyeceğiz. Katılmak isterseniz bekleriz. Temiz kıyafet, battaniye...
  14. Dr.MZÇ

Kanuni Caracal 200 almak ya da almamak işte bütün meselem bu...

Selam MT ailesi Uzunca bir zamandır beklediğim bir motosiklet alma fırsatı çıktı karşıma. Fakat motorun muhtemel sorunları açısından sizlere bir danışmak istedim. Bir tanıdığımın 2007 model caracal 200'ü varmış. Bu motor onun ilk motoruymuş acemiliğini bunda atmış. Bu tanıdık 2 senedir başka bir...
  15. Dr.MZÇ

2011 600 lük ss kıyaslaması

Uzun zamandır böyle bir konu açılmamıştı. Kuyuya ben taş atayım bilen arkadaşlar çıkarsın :) 2011 nodel 600lük süpersportlar'dan hangileri hangi konularda daha iyidir?