çevre kirliliği ve ekonomik açıdan bakıcak olursak bizler motosiklet kullanıcısıyız. en çok yakan çevreyi kirleten bir motosiklet bile bir otomobilden daha ekonomik ve daha çevrecidir bence. bunu belediyeye bağlı otobüsler nakliye araçları tek başına v8 motorlara binip trafikte giden suv araçlar düşünsün

türkiyede alınabilecek en iyi motosiklet paranızın yettiği hayallerinizi süsleyen en cezbedici sempatik gelen beğendiğiniz hangisiyse

benim hayallerimi Mv Agusta F4 süsledi çok zor agresif kütük gibi bir motosiklet olmasına rağmen motorumu çok seviyorum, gündelik kullanıma uygun bi motor değil türkiye yollarına ve şartlarınada hiç uygun değil, ama vazgeçemiyorum, gündelik olarakta vespa kullanıyorum 2 kişi eşimle beraber çok rahat keyif verici bi scooter.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:55 ----------
motoron dergisinde ki testi bende okudum fakat ordaki kullanılan F4 hatalı üretimden kaynaklanıyordu ve şirket üstlendi, bütün modelleri veya markayı suçlayamayız. 1 senedir kullanıyorum kullanan arkadaslarımda var birçoğu gayet memnun, diğerlerine kıyasla özel bi motosiklet. o testte yeni zx10r da pek bi olumlu yönde umulduğu gibi çıkmadı daha çok virajlı bir pist testiydi yanlış hatırlamıyosam, zaten o kadar milim hesaplar yapılıyo ki! bizi aşar... ama tabiki bmw s1000rr da çok güzel bir motosiklet, benim için F4 den sonra 2. alternatif bmw.