Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba herkese iyi forumlar. 4 gün once bir kaza yaptım. Motorun fotoğrafları asağıya virakiyorum. Bu motor düzelir mi gerçekten cok büyük endişe icerisindeyim daha henüz motoru alalı bir kaç ay olmuşken böyle bir duruma sürüklenmek beni çok üzüyor motorun borcunun daha başındayken. Lütfen...
Herkese iyi forumlar yine bir cbr 500r sorunuyla geldim nitekim sorunlar bitmiyor. Bugün motorumun zincir temizliğini yaparken motorda mavi bir sivinin damladığını gördüm. Sebebini çözemedim fikirlerinizi alabilir miyim? Su devirdağim pompası mı bozuk yoksa conta mi eskimiş bilemedim. Şimdiden...
Herkese merhaba. Sorunum arka fren balatasını değiştirdikten sonra başladı. arka fren sert bir şekilde basınca tak tak diye sesler geliyor ve bu ayak fren pedalında hissediliyor. sebebi nedendir? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
merhabalar. motorum normal kullanım ve yüksek devirli kullanımlarda ortalama 100 kmde 4.2 litre yakıt yakıyor. fabrika veri(2.75-3.55). duke 200 sahibi bir kaç kişiye sorduğumda onlarda zorlamayla 3.5 civarı yaktıklarını söylediler. Ben fazla yüksek devirli kullanmıyorum. normalde yakması...
Merhaba değerli forum üyeleri. bu forumda ve motorcu camiasında yeniyim. 1 ay önce 2. el 2014 model KTM Duke 200 aldım. ne varki daha önce emin olmadığım bir sorunu 2 gün önce ardarda bu sorunu yaşayarak fark ettiğim bir sıkıntıyı anlatacağım. bu sorunu 3 ve üstü viteslerde yaşıyorum. sabit...