CxAnKACx kullanıcısının son içeriği

1. CxAnKACx

20.000 TL Motor Önerisi

Herkese merhabalar forum ahalisi, 2015 yilinda 17 yasinda iken sizlerin de tavsiyeleri, egitimlerim ile duke 200 ile bu yola basladim. 15 bin km kullandigim motorumla talihsiz bir kaza sonucu yollarimizi ayirdik. O gün bugündur yeni bir motor alamamistim bu zamana kismetmis. :) Bu sure zarfinda...
  2. CxAnKACx

KTM Ankara Acilmis

Selamlar dun babam gelince soyledi baydarin oldugu yere showroom acmislar sanirim. Facebook sayfalarindan baktim da bir seyler gidip goren var midir ? Servis vs. nereye tasinicak orda mi olucak ve herkesin nalet ettigi baydar mi isletiyordur acaba? Test motoru acicaklar mi ? Kopekler ucabilir mi...
  3. CxAnKACx

Kaska Desen Boyama ve Reklamcılar Hakkında

Cümleten selamlar herkese, Kaskı boyama işine giriştim olmuşken de biraz şekil şukela bir şeyler yapayım dedim, istediğim şekli de buldum ama kaska nasıl uygulayacağımı bulabilmiş değilim. Öncelikle istediğim şekil: Bunu yazıcıdan çıkarttım, sonra kağıdın arkasına maskeleme bandı yapıştırıp...
  4. CxAnKACx

Cok acil alyan anahtari alternatifi

Beyler biraz aceleye gelicek kusurlarimi mazur gorun, Rizoma elcik vardi sol elcigin tek vidasi dusmus oburu de gevsedi ve elcik cikti, tek vidasi duruyo. Eve gidene kadar idare edicek bi sekilde nasil sikabilirim o vidayi, en kucuk boy alyan oturuyo ama yanimda yok... Alyan yerine ne ile...
  5. CxAnKACx

RJ'nin Nuda'sini Calmislar.

Selamlar ahali, Ozellikle youtube'da takilanlar illaki ismini duymuslardir kim oldugunu biliyorlardir. Hani su patir patir gezip insanlari korkutup bunlari youtube koyan, kirmizi kimsenin ne oldugunu cikaramadigi sadece ustundeki amblemden Husqvarna marka bir motor kullanan (Daha sonra BMW...
  6. CxAnKACx

Debriyaji Sikmak/Bosa Almak

Arkadaslar merhaba herkese, Cok kisa kolay bi soru deneyimli abilerim bilirler. Gecen zinciri yaglarken fark ettim de motor viteste ve debriyaj sikiliyken teker, bosta oldugundan daha zor donuyo. Bu normal midir ve sebebi nedir? Debriyaj yine ayni etkiyi yapar diye biliyordum ben...
  7. CxAnKACx

Plakasiz cross motoru trafige cikartmak

Abilerim/ablalarim hepinize iyi gunler. Bu aralar 400-450lik honda ve suzukilere cok sardim (dun ruyama bile girdi). Suzukiler iyi hos da benim merakim honda crf450 serisine. Ayna,far,sinyal,stop lambasi,korna taktirsak trafige cikma izni olur mu yani plaka cikartabilir miyim? Dusunurken aklima...
  8. CxAnKACx

"Bali" tam olarak nedir?

Arkadaslar iyi aksamlar herkese, Motoruma yeni elcik alip taktim ama one dogru donuyo gaz kolu, aldigim yeri arayip sordugumda 'ucuna bali surun biraz bekleyin sorun kalmaz' dedi. Cok ilgili bir beyefendiydi ama hayatimda duydugum tek "bali", sokak balicilerinin cektigi "bali". Bu bali tam...
  9. CxAnKACx

Kaskim yere dustu

Abilerim ablalarim selam, Cevabi az cok biliyorum ama sizden de duymak istedim. Kaskim gogus mesafesinden, dusmeden once ayakla 'carptirilarak' betona dustu yaninda cizik var.(siyah kaskti beyaz cizik olustu). Bu arada paranoya mi bilmiyorum ama dustugunden beri icinden citi cutu sesler geliyo...
  10. CxAnKACx

ehliyet alma islemlerinde yas

Iyi aksamlar herkese, abilerim sinavimi gectim yarin ehliyetimi almak icin emniyete gidecegim ancak soyle bir merakim var 17 yasindayim ben. Zamaninda kimlik fotografi degistirmek icin gittigimde bile degistirmemislerdi 18'den kucugum diye simdi yarin ben tek basima gitsem ehliyet alabilir miyim...
  11. CxAnKACx

icon airmada

Arkadaslar iyi gunler yeni kask almayi planliyorum da kendime su an shark s600 var icine biraz ruzgar aliyor. icon airmada nasildir bilen duyan var mi? Motosella indirim yapmis cok ucuzlamis kasklar.
  12. CxAnKACx

8-10 bin tl arasi motor tavsiyesi

Merhaba abilerim ablalarim kardeslerim. Oncelikle kendimi tanitayim, adim tuna ankarada yasiyorum lise ogrencisiyim. 14 subatta 17 yasim bitiyo ehliyet icin basvurumu yapicam. Motor ustunde cok fazla tecrubem yok, yazligimizda kullandigim mobiletim var ve arada kullandigim bi tanidigimizin drz...
  13. CxAnKACx

Uzun bot mu kisa bot mu?

Herkese iyi aksamlar , ben Ankara'da yasiyorum ehliyet yasim daha gelmedi motosiklete de binemiyorum haliyle simdilik. Dogum gunume kadar yavas yavas ekipmanlarimi tamamlamaya karar verdim su ana dek montumu aldim (Revit Ignition 2) sirada bot var. YDS marka dusunuyorum ancak uzun olani mi kisa...

Yeni mesajlar