- Konu Yazar
Merhaba abilerim ablalarim kardeslerim. Oncelikle kendimi tanitayim, adim tuna ankarada yasiyorum lise ogrencisiyim. 14 subatta 17 yasim bitiyo ehliyet icin basvurumu yapicam. Motor ustunde cok fazla tecrubem yok, yazligimizda kullandigim mobiletim var ve arada kullandigim bi tanidigimizin drz 400 enduro modeli var. Bunun disinda kaan hocadan egitim aldim. Motor tecrubem bu kadar. Bos trafikte bir kac kere araba kullandigim oldu, bunun disinda araba hakimiyetim yeterli duzeyde kalkis gidis viraj vs sorun yasamiyorum. Cok fazla bisiklet tecrubem var , bisikletle kontrayi bol bol calistim pratik de yaptim bisiklet hakimiyetim de oldukca iyidir.
Size danisacagim konuya gelirsek ben arastirmalarim sonucu R25 almayi dusunmustum ancak babam ilk motorumu daha ucuz ve ikinci el bir makine olmasini istiyo , 1-1,5 yil tecruben olsun daha sonra iyi motor aliriz diyo. Hakli da tabi ancak gidip de ybr-cbf tarzi bi motor istemiyorum. SS motorlarin karakterini sevmeme ragmen Naked motorlara karsi konulmaz hastaligim var. Bunun yaninda SM motorlarini da cok sempatik buluyorum. Cruiser tabiki iyi hos motor ancak benim cok tipim degil icimdeki genclik atesinden olsa gerek
. Size sorum motor ikinci el olucak, ne almaliyim bu fiyat araligina simdilik cok masraf cikarmayan ve surebilecegim. Simdiden tesekkurler iyi forumlar.
*Not: ekipmanlarim tam ancak bir goz gezdirip eksik var mi diye bakarsaniz sevinirim:
Kask: Shark S600
Eldiven: Kislik-Revit H2O(tam hatirlamiyorum) ve yazlik parmaksiz eldivenim var.
Mont: Revit ignition 2
Bot:YDS diablo 11.0 (uzun bot)
Dizlik: Prosev mafsalli
Ayrica balaklava ve buffim da var.
Size danisacagim konuya gelirsek ben arastirmalarim sonucu R25 almayi dusunmustum ancak babam ilk motorumu daha ucuz ve ikinci el bir makine olmasini istiyo , 1-1,5 yil tecruben olsun daha sonra iyi motor aliriz diyo. Hakli da tabi ancak gidip de ybr-cbf tarzi bi motor istemiyorum. SS motorlarin karakterini sevmeme ragmen Naked motorlara karsi konulmaz hastaligim var. Bunun yaninda SM motorlarini da cok sempatik buluyorum. Cruiser tabiki iyi hos motor ancak benim cok tipim degil icimdeki genclik atesinden olsa gerek
*Not: ekipmanlarim tam ancak bir goz gezdirip eksik var mi diye bakarsaniz sevinirim:
Kask: Shark S600
Eldiven: Kislik-Revit H2O(tam hatirlamiyorum) ve yazlik parmaksiz eldivenim var.
Mont: Revit ignition 2
Bot:YDS diablo 11.0 (uzun bot)
Dizlik: Prosev mafsalli
Ayrica balaklava ve buffim da var.