KTM Ankara Acilmis

Selamlar dun babam gelince soyledi baydarin oldugu yere showroom acmislar sanirim. Facebook sayfalarindan baktim da bir seyler gidip goren var midir ? Servis vs. nereye tasinicak orda mi olucak ve herkesin nalet ettigi baydar mi isletiyordur acaba? Test motoru acicaklar mi ? Kopekler ucabilir mi ? Ben kimim neden varim ?

Saka bir yana gidip goren olursa bilgilendirirse cok sevinirim :) Herkesin tekeri duz bassin ankarada havalar guzellesti acisini cikartalim biraz :)

[Basliktan alakasiz ic dokmeli dipnot:
Ankarada havalar -20ye yakinken yollar buzken ve sis+soguktan dolayi her tarafim gercek anlaminda buz tuttugunda bana aciyarak bakan sicak arabasindaki adama, motor karda kayip dustugunde park halindeki arabasindan inip kaldirmama yardim etmeyen abiye de selam, son olarak da her pazar milli kutuphaneden ogle yemegi icin ciktigimda gordugum gsxr cetesi size de selam.]

Spormotoyla görüştüğümde yakında Antalya'da da açmayı planladıklarını, hatta KTM eğitim kuruluşu kuracaklarını söylemişlerdi. KTM sanırım Türkiye'de işleri iyice ciddileştirmeye başladı, güzel gelişme.

Geçen hafta Doğukent caddesinden geçerken gördüm. Baydar`ın olduğu binanın Doğukent caddesine bakan köşesinde açılmış. Turuncular göz dolduruyordu. Şeytana uymaktan korktuğum için içeri girmedim.

Showroom baydarin değilse uğrayıp aletleri görmek istiyorum açıkcası şu an kafam çok karışık dışarıda gördüğüm ktm duke 250'liler. çok beğenmedim z250sl daha çekici geldi.. Bir karar verip almam gerekiyor açıkcası..

Selam dostum bu lanet olası baydarda kim? Servisi var mıydı ki taşınacak?Test motoru imkanı olursa burdan bildirin efenim.
Selamlar motosiklet günlüģününkilere benzemiş:))

allaha şükür Baydar'ın değil, Spormoto'nun kendisi açmış. Doğrudan distribütörün yani, o açıdan çok sevindim.

Spormotoyla görüştüğümde yakında Antalya'da da açmayı planladıklarını, hatta KTM eğitim kuruluşu kuracaklarını söylemişlerdi. KTM sanırım Türkiye'de işleri iyice ciddileştirmeye başladı, güzel gelişme.

KTM bayii var zaten antalyada harput motor satıyor

Selam dostum bu lanet olası baydarda kim? Servisi var mıydı ki taşınacak?Test motoru imkanı olursa burdan bildirin efenim.
Selamlar motosiklet günlüģününkilere benzemiş:))

Servisi vardi ulusandan ciktiktan sonra hatta on numara ama bana cok uzak ve yeri de cok degisik, bu yeni showroom servis olursa iyi olur. Olmasa bile yine iyi hemen yaninda isa usta var orada parcalari alir ona taktiririm en kotu :D

Bu arada baydarin olmamasi cok sevindirdi sadece 1 kere telefon ettim adamlara anama sovmedikleri kaldi afedersiniz.

KTM bayii var zaten antalyada harput motor satıyor

Zaten motorumu harput motordan aldim. Kendilerinide yakindan tanirim. Lakin Antalya servisi kawasakiyle ortak olan olimpiyat motor. Bisikletciden bozma bir yer. Bahsini ettigim konuda servis ve egitim merkezi acilmasi.

Sanırım ulus yiba çarşısında da ktm vardı. Çocuk gel abi bak motorlarımıza dedi şuan alamayacağım şeye bakmam dedim.

Geçen hafta Doğukent caddesinden geçerken gördüm. Baydar`ın olduğu binanın Doğukent caddesine bakan köşesinde açılmış. Turuncular göz dolduruyordu. Şeytana uymaktan korktuğum için içeri girmedim.
Cumartesi Ankaradaydım. Aklımda ktm ye uğramak vardı tabiki:flower: Mağazada gençten bir çocuk vardı bayağ ilgilendi anlattı etti sağolsun. Yandaki baydar yamahadan çıkan eniştemde tabiki memnun değildi. İçerde asık suratlı bi adam vardı dedi:mrgreen:

ktm 4 silindirli 600 cc bi ss yapsa türkiyede daha cok tutulcak ama nerdee . bu arada cidden baya cogaldılar türkiyede varlık gösteriyorlar ne kadar rekabet bize okadar kalıteli güzel ve ucuz hizmet :)

ktm 4 silindirli 600 cc bi ss yapsa türkiyede daha cok tutulcak ama nerdee . bu arada cidden baya cogaldılar türkiyede varlık gösteriyorlar ne kadar rekabet bize okadar kalıteli güzel ve ucuz hizmet :)

Ktm nin avrupada var mı 4 silindirli motoru? Yok diye biliyorum. Çünkü 2 den fazla silindir ktm nin felsefesine ters:) Tutulsa iki silindirde tutulurdu da fiyatları pahalı. Belli bir kesime hitap ediyor.
Bu arada bin km bakımına gittin mi ne kadar tuttu? :)

Ktm nin avrupada var mı 4 silindirli motoru? Yok diye biliyorum. Çünkü 2 den fazla silindir ktm nin felsefesine ters:) Tutulsa iki silindirde tutulurdu da fiyatları pahalı. Belli bir kesime hitap ediyor.
Bu arada bin km bakımına gittin mi ne kadar tuttu? :)

gittim 75 tl tutu yağ ve yağ filtresi değişti gerçi yağ filtresini değiştiremedim ellerinde yoktu onu gelince değiştirtcektim soğuklardan gidemedım bır turlu :) . evet işte istediğim o 4 silindirli 600 cc bir ss motor :) yapsalar çıkarsalar güzel olur ne bu hep tork ve canavarlık aşığı anlamiş değilim :)

Cumartesi Ankaradaydım. Aklımda ktm ye uğramak vardı tabiki:flower: Mağazada gençten bir çocuk vardı bayağ ilgilendi anlattı etti sağolsun. Yandaki baydar yamahadan çıkan eniştemde tabiki memnun değildi. İçerde asık suratlı bi adam vardı dedi:mrgreen:

Cumartesi kacta ugradiniz hocam ben de ordaydim 1-2 arasinda :) bahsettiginiz gencten cocuk da buralardadir belki :D

Cumartesi kacta ugradiniz hocam ben de ordaydim 1-2 arasinda :) bahsettiginiz gencten cocuk da buralardadir belki :D
Çektiğim fotoların saatine baktım saat 15.20 de dükkanın içindeymişim. Bi yarım saat ordaydım. Turuncuları görünce ayrılamadım:flower:
Dışarda duke 125 li İbrahim diye bi arkadaşla tanıştım o da yeni almış motoru 2.el olarak.
Çalışan çocuk buralarda olsa yazardı duke başlığına. O da duke 390 var hedefimde diyordu. Olum orda çalışıyosun versinler altına maliyetine işte:p

Gökberk çok tutmamış sanki. Filtreyi de katınca mı artacak acaba?

Son düzenleme:
Çektiğim fotoların saatine baktım saat 15.20 de dükkanın içindeymişim. Bi yarım saat ordaydım. Turuncuları görünce ayrılamadım:flower:
Dışarda duke 125 li İbrahim diye bi arkadaşla tanıştım o da yeni almış motoru 2.el olarak.
Çalışan çocuk buralarda olsa yazardı duke başlığına. O da duke 390 var hedefimde diyordu. Olum orda çalışıyosun versinler altına maliyetine işte:p

Gökberk çok tutmamış sanki. Filtreyi de katınca mı artacak acaba?

yok hayır filtre ile birlikte :) . işçilik almıcam dedi artık samimi olduk gele gide gele gide :)

Servisi alt sokağından girip devam edince Motomekanik diye bir yer. On numara da ustası var. 6 yıldır hep o ustaya giderim. Şimdiye kadar da en ufak sıkıntı yaşamadım. KTMnin tek yetkili servisiymiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar