ehliyet alma islemlerinde yas

Iyi aksamlar herkese, abilerim sinavimi gectim yarin ehliyetimi almak icin emniyete gidecegim ancak soyle bir merakim var 17 yasindayim ben. Zamaninda kimlik fotografi degistirmek icin gittigimde bile degistirmemislerdi 18'den kucugum diye simdi yarin ben tek basima gitsem ehliyet alabilir miyim yoksa bir buyugum ile mi gitmek lazim?

Valla ben 17 yaşımda aldım ehliyeti tek gittim anan baban nerde diye soran olmadı bence tek gitsen sorun olmaz yani

Iyi aksamlar herkese, abilerim sinavimi gectim yarin ehliyetimi almak icin emniyete gidecegim ancak soyle bir merakim var 17 yasindayim ben. Zamaninda kimlik fotografi degistirmek icin gittigimde bile degistirmemislerdi 18'den kucugum diye simdi yarin ben tek basima gitsem ehliyet alabilir miyim yoksa bir buyugum ile mi gitmek lazim?

ehliyet seninse büyüğünle gitmeye ne hacet git kendin göğsünü gere gere al ehliyetini gel

Ben de 17 yaşında aldım A2'yi kursundan, sınavına, emniyette kart çıkarttırmasında hiç bişeyde velini falan çağırmana gerek yok. Sadece sanırım kendi adına motosiklet satın alamıyosun.

Cok tesekkurler ben de tek basima alicam iste de malum kimlik fotografi degistirirken bile veli istedikleri icin sorayim dedim. Hayirlisiyla yarin aliyorum o zaman iyi aksamlar abilerim sagolun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar