CooLeR kullanıcısının son içeriği

1. C

Bu sorunu nasil halledebilirim (Resimli)

Iyi gunler arkadaslar suanda yoldayim ve motor elektrik kesti kutup basi kirilmis ne onerirsiniz yanimda bolca alet edavat var bant ile halletme sansim varmidir buyrun resmi atiyorum http://i.hizliresim.com/yl5RmM.jpg
  2. C

125 CC Honda CB 125E Performans arttırma hk.

Selamün Aleyküm arkadaşlar öncelikle biliyorsunuzki honda cb 125 biraz zayıf motor CC yükseltmek istiyorum ama piyasalar çok tavanda :pr: motoru stock halinden çıkarıp biraz oynama yapmak istiyorum zevk için birazda ne yapmamı önerirsiniz dişli değiştirmek vs. gibi bir çok şey okudum ama birde...
  3. C

Motorumda Elektrik Sıkıntı Bilgisi Olan

İyi günler MT Ailesi dün akşam küçük bir kaza geçirdim yolda normal hızda ilerlerken yanımdan bir köpek koşarak geldi ve üstüme zıplayınca olan oldu motor ayrı yere ben ayrı yere olan şu ki Motor sadece boşta marş basıyor Farlar yanmıyor ama debriyajı sıkınca farlar yanıyor sinyaller hep açık...
  4. C

Ehliyetsiz Agir Yaralamali Kaza Yaptim Sucum Nedir

Oncelikle Meraba Bugun Sabah bir olay yasadim ehliyet yok belirtiyim cocuga carptim sanki kasitliymis gibi geldi onume kaza raporu bolumunde anlattim tamamen hakli taraf benim ama kactim korkudan cocuk ciddi derecede yaralanda beni sikayet etseler ne olur
  5. C

Agır Yaralamalı Kazaya Sebebiyet Verdim

Saat 16.30 Civarlari Okuldan Donuyorum 30 km/s seyir halindeyim mahhaleye gidiyorum yol biraz kumlu bir tane 11-12 yaslarinda bisikletli genc var aramizda 4 mtre civari fark var birden yoluma atladi freni kokledim motor kayiyor benim kaydigim yere dogru geliyor genc en son koruma demirime...
  6. C

siyah motora ne renk led guzel gider

Ne guzel gider motora
  7. C

Motoru Cok Bogarsak Motora Ne Gibi zarar verir

Ne olur cok bogarsak
  8. C

Motordaki amortisorler cok sert

Arka taraf cok sert on ise yumusak bunlar normal nasil yapabiliriz
  9. C

normal kalite abart eksoz ne kadardir

Birde bu eksozlarin fiyati nedir performnce eksoz mu bunlar
  10. C

Benzin deposunun arkasina takilan bir yapistirma vardi

Sticker gibi birsey vardi neydi onun adi
  11. C

lastik takicam yeni lastik tavsiye edermisiniz

Motorun lastik eskimis kabak olmus lastikler tubless ve mişlen arasinda kaldim sizce hangisi iyidir
  12. C

vitesli motorla nasil viraj alinir

Nasil alabiliriz viraji
  13. C

balata ve karburator Fiyatı

Bu ikini alsak bir akrabanın motor bozulmuş bu ikisini yenilese ne kadar tutar
  14. C

duvara surttu çatlak var

Peder motora binerken duvara sürtmüş farda çatlamiş sabah vurmuş maliyeti ne kadar olur bir far alsam ama iyi çatlatmış