Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Iyi gunler arkadaslar suanda yoldayim ve motor elektrik kesti kutup basi kirilmis ne onerirsiniz yanimda bolca alet edavat var bant ile halletme sansim varmidir buyrun resmi atiyorum http://i.hizliresim.com/yl5RmM.jpg
Selamün Aleyküm arkadaşlar öncelikle biliyorsunuzki honda cb 125 biraz zayıf motor CC yükseltmek istiyorum ama piyasalar çok tavanda :pr: motoru stock halinden çıkarıp biraz oynama yapmak istiyorum zevk için birazda ne yapmamı önerirsiniz dişli değiştirmek vs. gibi bir çok şey okudum ama birde...
İyi günler MT Ailesi dün akşam küçük bir kaza geçirdim yolda normal hızda ilerlerken yanımdan bir köpek koşarak geldi ve üstüme zıplayınca olan oldu motor ayrı yere ben ayrı yere olan şu ki
Motor sadece boşta marş basıyor
Farlar yanmıyor ama debriyajı sıkınca farlar yanıyor
sinyaller hep açık...
Oncelikle Meraba Bugun Sabah bir olay yasadim ehliyet yok belirtiyim cocuga carptim sanki kasitliymis gibi geldi onume kaza raporu bolumunde anlattim tamamen hakli taraf benim ama kactim korkudan cocuk ciddi derecede yaralanda beni sikayet etseler ne olur
Saat 16.30 Civarlari Okuldan Donuyorum 30 km/s seyir halindeyim mahhaleye gidiyorum yol biraz kumlu bir tane 11-12 yaslarinda bisikletli genc var aramizda 4 mtre civari fark var birden yoluma atladi freni kokledim motor kayiyor benim kaydigim yere dogru geliyor genc en son koruma demirime...