C CooLeR Katılım 15 Eyl 2012 Mesajlar 62 9 Nis 2013 Konu Yazar #1 Motorun lastik eskimis kabak olmus lastikler tubless ve mişlen arasinda kaldim sizce hangisi iyidir
Samet Ağır Katılım 26 Nis 2008 Mesajlar 5,397 9 Nis 2013 #3 takendy' Alıntı: Lastiği vaktinde baban alaydı keşke, Genişletmek için tıkla ... Allah canımı alsın ben yazmak için girdim ama erken davranmışsın hemşerim.. keşke almakla kalmayıp taksaydıda...
takendy' Alıntı: Lastiği vaktinde baban alaydı keşke, Genişletmek için tıkla ... Allah canımı alsın ben yazmak için girdim ama erken davranmışsın hemşerim.. keşke almakla kalmayıp taksaydıda...
emrb Katılım 2 Eki 2012 Mesajlar 1,426 9 Nis 2013 #4 takendy' Alıntı: Lastiği vaktinde baban alaydı keşke, Genişletmek için tıkla ... adam doğru düzgün birşey yazmış niye öyle diyosun. cooler sende ona yırtık lastik maduru de
takendy' Alıntı: Lastiği vaktinde baban alaydı keşke, Genişletmek için tıkla ... adam doğru düzgün birşey yazmış niye öyle diyosun. cooler sende ona yırtık lastik maduru de
C CooLeR Katılım 15 Eyl 2012 Mesajlar 62 9 Nis 2013 Konu Yazar #5 takendy' Alıntı: Lastiği vaktinde baban alaydı keşke, Genişletmek için tıkla ... Seninkide çin malı takmış ondan böyle yamuk olmuşsun
takendy' Alıntı: Lastiği vaktinde baban alaydı keşke, Genişletmek için tıkla ... Seninkide çin malı takmış ondan böyle yamuk olmuşsun
canerol Katılım 5 Haz 2011 Mesajlar 2,546 9 Nis 2013 #7 takendy' Alıntı: Lastiği vaktinde baban alaydı keşke, Genişletmek için tıkla ... tüh geç kaldım yaw takmış ama çin malı olunca böyle oluyor akşam akşam ne güldüm ya la
takendy' Alıntı: Lastiği vaktinde baban alaydı keşke, Genişletmek için tıkla ... tüh geç kaldım yaw takmış ama çin malı olunca böyle oluyor akşam akşam ne güldüm ya la