co_takirtukur kullanıcısının son içeriği

1. C

sevipte açılamayanlar reddedilseniz ne kaybedersiniz

9.SINIF Şuan dersteyiz.yanımda dünya tatlısı bir kız oturuyor.Yüzüne bakmaya kıyamıyorum.onu ne kadar çok sevdiğimi bilmiyor.o benim en yakın arkadaşım. beni sadece arkadaşı olarak görüyor.nedenini bilmiyorum ama kendimden çok utanıyorum... 10.SINIF Evdeydim arayıp erkek arkadaşıyla...
  2. C

yorumlarmısınız resmi

yorumsuz
  3. C

Hatice öğretmenin aldığı hediye

ÖGRETMEN Hatice Öğretmen 5. sınıf öğrencilerinin önünde ayakta durduğu ilk gün onlara bir ya*lan söyledi. Çoğu öğretmen gibi, onlara baktı ve hepsini aynı derecede sevdiğini söyledi. Bu mümkün değildi, çünkü orada en önde, sırasına adeta çökmüş gibi oturan küçük bir öğrenci vardı. Murat Can...
  4. C

12 milyara süper harley v-rod yetişen alıyo

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2002-Harley-V-Rod-Great-Shape-Low-Miles_W0QQitemZ320511322050QQcmdZViewItemQQptZUS_motorcycles?hash=item4a9ff6a7c2 :queen: :queen: :queen: kızmayın lo bakın iç çekin biz bu motora en 25 milyar veriyoz kaça kapanacak acep ---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:55...
  5. C

ötv kdv gümrük vergisi filan bakın goldwing amerikada kaç para

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HONDA-GOLDWING-TRIKE_W0QQitemZ270555951850QQcmdZViewItemQQptZUS_motorcycles?hash=item3efe6432ea adamlar trikesini 18 bin dolara veriyo biz düzüne 60 milyar veriyoz trike goldwing türkiyeye gelse 100 milyara satılır heralde
  6. C

Honda rebel nasıl

rebel nasıl 16 000 km de mesela ---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 ---------- yamaha virago var bide bi sorum daha var orjinal km 16 bin 1995 modelmi alırsınız km 35000 2002 modelmi
  7. C

çinli alakacakların dikkatine

okuyorum forumu biri diyor 5 bin km de kilometre telim koptu 5 ytl paramı diyor diğeri diyor 4 bin km de debriyaj telim kotu 4 ytl diyor gülüyor ,,tam gaz giderken birgünde fren teliniz koparsa napacaksınız tutunki arka frende gitti o an
  8. C

yöneticiler bakarmısınız

selam benim nikim co_takirtukur ama yanlışlıkla co_takirtuk almısım rica etsem değiştirirmisiniz ayarlara filan baktım nik değiştirme göremedim sinirimi bozdu böle takir tuk yada yeniden iüyelik açayım diyecem ama bazı forumlarda iki üyelik yasak napcaz
  9. C

motor hırsızlıkları hakkında yardım

bu hırsızlığın önüne geçmeye geçemeyizde sağlam bi tedbir varmı aklınızda varsa yazın lütfen öneriler neler ama önerinizin dez avantajı varsa engeli aşma yolu yani pm den yazın dez avantajı hırsıza akıl vermeyelim çelik halat nasıl şöle parmak kalınlığında sanırım kesemezler
  10. C

ankarada oturanlar bakarmısınız

bu benim için önemli para gömecez lütfen içtenlikle cevap verin ---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:23 ---------- konu dışı doğru katagori demi
  11. C

selam

ben hasan meraba