Honda rebel nasıl

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rebel nasıl 16 000 km de mesela

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 ----------

yamaha virago var bide
bi sorum daha var orjinal km 16 bin 1995 modelmi alırsınız km 35000 2002 modelmi

95 model eger gercekten 16000de kalabılmısse zaten cok temızdır.ama ben ınanmıyorum sen yınede bı baktır onu ustaya eger gercekten oyleyse al daha motoru yenı acılmıstır onun kolay kolay arıza yapmaz kullanıcısı azdır cunku eskı bımodel parcalarıda ıstanbuldaysan bulursun.yan komsumun 96 modelı vardı ama o123bın kmdeydi.arasıra goruyorum sesı falan cok hoştur heryola gelır senı yolda koymaz...

bir günde freniniz koparsa napcan tam gazla giderken ikinci el alma

Forumdan Uzaklaştırıldı
bir günde freniniz koparsa napcan tam gazla giderken ikinci el alma

frene ıyı takmışsın sen sana bır sey anlatayım gecenlerde yolda gıdıyorum vırajlarıda ıyı alıyorum .Kırmızı ışığa denk geldım .Durdum boşa aldım beklıyorum aha tak arka fren yok bı anda ya o orda değilde vırajlarda olsaydı .olsaydılarla olmuyor bu iş olacaksa olur ama olmayacaksa olmaz bu motorun yenı eski modeli markası ile ilgıli olmakla beraber takdir ilahi gecen yaz bı kenarda duruyom su damlıyo üstüme dedim havada bulut yok herhalde kılıma suyu falan aaaa baktım yağıyor yağmur dedim kendıme ya sen nıye sebep arıyorsun bulut arıyorsun yağdıran mevlam bulutsuzda yağdırır .

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayır ben öyle bısey demedımkı bak bakalım demısmıyım :silent:sen acmamısmıydın dun boyle bı topic onu konusuyoruz telınız koparsa neyapacaksınız dıyen sen degılmısın bız kımle konusuyoruz:pr:

ben telinizz kopar derken çin mallarında kopma ihtimali fazla mümkünse çinmalı olmayan motorlar alın demek istedim hacu

frene ıyı takmışsın sen sana bır sey anlatayım gecenlerde yolda gıdıyorum vırajlarıda ıyı alıyorum .Kırmızı ışığa denk geldım .Durdum boşa aldım beklıyorum aha tak arka fren yok bı anda ya o orda değilde vırajlarda olsaydı .olsaydılarla olmuyor bu iş olacaksa olur ama olmayacaksa olmaz bu motorun yenı eski modeli markası ile ilgıli olmakla beraber takdir ilahi gecen yaz bı kenarda duruyom su damlıyo üstüme dedim havada bulut yok herhalde kılıma suyu falan aaaa baktım yağıyor yağmur dedim kendıme ya sen nıye sebep arıyorsun bulut arıyorsun yağdıran mevlam bulutsuzda yağdırır .

arkadaşım ben frene falan takmadım başlığı açan arkadaş dün böyle bir başlık açmıştı. ve bazı markaların forumlarına girerek bu cümleyi yazıp sonuna çin malı almayın diye msj atmıştı. ona ithafen böyle birşey yazdım. forumları takip edersen neden yazdığımı anlarsın. :cat:

ee tamam orda sana dedıler her motorda kopabılır.sende sımdı gıttın 95 model bı motordan bahsettin bızde sana ondada oyle bısey olabılır demek ıstıyoruz anladın mı jeton gec dusuyor sende galıba kanka:cherry:

napacak adam badava mı versin malını ötv yi koymuş kdv yi koymuş fiat 5500tl demiş daha ne desin.

napacak adam badava mı versin malını ötv yi koymuş kdv yi koymuş fiat 5500tl demiş daha ne desin.

12 Yaşında ötv-kdv.. Enteresan. Bu fiyata bak ne var ?

14 Yaşında ancak BMW ve 650cc
http://www.sahibinden.com/89000_km_...otosiklet-89WQQaXQQ22836618WQQpXQQdisplayitem

6 Yaşında ve Honda CBX Twister 250cc
http://www.sahibinden.com/honda_twister-09WQQaXQQ23562550WQQpXQQdisplayitem

Tekrar söylüyorum. Evet motosiklet acaip temiz. Ancak 250cc ve 12 yaşında bir motosiklet için çok yüksek rakam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar