yorumlarmısınız resmi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

yorumsuz

Öküz kılığına girmiş insanlar.
insan kılığına girmiş öküzler.
:p

ne demiş bir büyüğümüz? nice insanlar gördüm üstünde elbisesi yok!! nice elbiseler gördüm içinde İNSAN yok!! ne yapsın zavallılar.o tüylü kostümleri giymesini istemiş Yaradan!!! dünyadaki tek akıllı varlık insandır..ama akıl olmasada iradeleri onları tehlikelerden koruyor.insan akıllı olan mı şimdi???

Super Moderator
O kadar klişeyiz yani; üst geçidi yorumlamadan, yoldan yürüyen yayaları eleştiriyoruz?

Kaçınız üst geçitte o hayvanları görüp, çekinmeden çıkar da oradan geçersiniz? Tabii ki yoldan yürürüz hepimiz...
İlla birine öküzlük sıfatı yükleyeceksek, o öküzleri üst geçide çıkaran, çıkmasına müsade eden sahibidir bence ünvanı hak eden...

Birincisi bu resim değil.. Fotoğraf..

İkincisi aynen burası Türkiye xD

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
fotoşop olamaz mı :wiinkk:
yedek takırtıkur(co pilot mevzusundan girdim olaya) bilader!
sen hangi eski üyemizsindir :)

MkD

üst geçit de otluyorlar işte
çok mu acayip bişi sanki :mrgreen:

Super Moderator
@tigermbz, k'den x'e kadar tahmin hakkımız var sanırım:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O kadar klişeyiz yani; üst geçidi yorumlamadan, yoldan yürüyen yayaları eleştiriyoruz?

Kaçınız üst geçitte o hayvanları görüp, çekinmeden çıkar da oradan geçersiniz? Tabii ki yoldan yürürüz hepimiz...
İlla birine öküzlük sıfatı yükleyeceksek, o öküzleri üst geçide çıkaran, çıkmasına müsade eden sahibidir bence ünvanı hak eden...

bende yoldan gecerdım heralde yusufyusuffff:)

bir moderatöre yakışan bakış açısı tebrik ve teşekkür ederim :)

takır tukur gitmiş arkadaş , acaba bu üstü çizilenler ne yapıyorlar da çiziliyorlar ben şahit olamadım da bu olaylara bir sabah uyandığımda üstümde çizgiyle uyanmak istemediğimden soruyorum.

sonra bazı arkadaşların çizgileri düşüyor acaba onlar rüyadan mı uyanıyor ohh be çizgi gitmiş diye :):)

Resmi bilmemde seni yorumlamıslar hatta hırpalamıslar baya :mrgreen:

o inekleri ufaktan koymuşlar bence oraya 200kilo nası çıksın hayvan, inekleri koyan arkadaşlar biraz çim ekmeyi de ihmal etmemiş beton üzerine :bounce:

mantıklı ben olsam aynı şeyi yapardım nolmuş öküze laf dinletemezsinki git desen gitmez ama insan aşağıdan koşarak geçebilir arabada yok , öküz e koş desen koşmaz araba hızla geliyor desen dinlemez bence normal...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar