yöneticiler bakarmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam benim nikim co_takirtukur ama yanlışlıkla co_takirtuk almısım rica etsem değiştirirmisiniz ayarlara filan baktım nik değiştirme göremedim sinirimi bozdu böle takir tuk yada yeniden iüyelik açayım diyecem ama bazı forumlarda iki üyelik yasak napcaz

selam benim nikim co_takirtukur ama yanlışlıkla co_takirtuk almısım rica etsem değiştirirmisiniz ayarlara filan baktım nik değiştirme göremedim sinirimi bozdu böle takir tuk yada yeniden iüyelik açayım diyecem ama bazı forumlarda iki üyelik yasak napcaz

takirtuk da guzel be hocam:p

Aaaah sorma bendede aynı dert var nemi yapacan yeni üyelik alacan modlara eski üyeliğini kapattıracan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaf çok sinir oldum takirtuk neyki zaten takirtukurda değil i ile değil ı ile takırtukur ama malüm ingilizce karakter takirtukur alalım dedik oda olmadı

Abi Sende Nickdeki Cc Yimi Yükselticen :) Malum Fazer :)

Üye olduğum zaman korkut nick'ini alacaktım o nick'te bir üye var ama bir mesaj bile yazmamış senelerdir Mt ye girmiyor o yüzden alamadım. Durumu zamanında bildirdim yönetime korkut nick'i kullanılmıyor o nick'i alabilirmiyim diye olmaz dediler.:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar