Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bugün hiç olmadık birşey geldi başıma. Eşimle birlikte bir ziyarete gidiyorduk. Şişlideki benzin istasyonuna sapıp benzin aldım. Herzamanki kadar aldım. Normal bir şekilde depoyu doldurmasını istedim. Tam hareket edeceğim bir baktım depo kapağından benzin akıyor. Akmıyor sanki...
Arkadaşlar herkese İstanbul'dan merhabalar. Benim makina 100 km de 4.4 lt yakıt tüketiyor. Ama bu oldukça fazla. Bazı ayarlar vardırya motor bölümünde yapılan. Kullanımla ilgili kısım tamam da motor aksanlarında ne gibi değişiklikler yapılabilinir sarfiyatı azaltmak için. Bu konuda bilgi...
Yavaş yavaş tatil dönemine giriyoruz. Eşimle birlikte motor turu yapmak fikriyle heyecandan yerimizde duramıyoruz. Ancak motor sistemi açısından taşıdığım arıza riskleri nelerdir çok fazla bilmiyorum. Su soğutmalı motorda neler yaşayabilrim olumsuz olarak, nasıl önlemler almalıyım? Yanıma almam...
Şimdi ben motorla yeniyim. Benzerlerini görünce hemen dikkatimi çekiyor. Dün ışıklarda yanımda bir regal raptor dd250e-9b durdu. benimkinin aynısı tabi. Dayanamadım sordum. Bilader seninki kaç model?... 2006...Gümüş gri t gidon gösterge deponun üstünde. O cam ve sis farları motora o kadar...
Arkadaşlar herkese selamlar. Bu gün bir pazar günü motorumla başbaşa bir saat geçirdim. Onu güzelce temizledim, zincir ve fren balatası bakımlarını yapıp koruyucularıyla bir güzel bakım yaptım. Ama geçtiğimiz haftalardaki yağmurlu günlerde sürekli kullanmıştım ve egzoslarda paslanma belirtileri...
Servis meselesi önemli bir mesele, yeni motorumu güvenebileceğim tavsiye edilecek iyi bir servisi denemek isterim. Önerisi olan arkadaşlar lütfen önerilerini paylaşabilirler mi?
Bana öyle geliyor ki ön teker kalın olsa motor daha bi yakışıklı olacak gibi. Ama öyle bir olasılık var mıdır hiç bilmiyorum. Yaptıran var mıdır? Eğer mümkünse, artıları eksileri nelerdir? Bol güneşli günler.
Bana sanki ön teker kalınlaştırılabilinse daha yakışıklı olur gibi geliyor. Ama yapılabilinir mi bilmiyorum. Deneyen var mıdır? Artıları eksileri neler olur?
Arkadaşlar selam. Ön teker kalın olursa sanki daha gösterişli olur gibi geliyor bana. Bunun yolu var mıdır? Nasıl yapmalı? Artıları ve eksileri neler olur? Deneyen var mıdır?
Bu iki motorun aynı oldukları kesin ama arada fark olabilir belki diye merak ediyorum. Sonuç olarak iki farklı markadan çıkıyor. Tecrübelerini paylaşan arkadaşlar olursa benim açımdan aydınlatıcı olur. Bol güneşli günler.
Arkadaşlar merhaba. Eşimle birlikte yaz tatilinde motor turu yapmak istiyoruz. Bazı arkadaşlarla datçada buluşma kararı aldık. İki kişi İstanbul'dan Datça'ya Asya Pars 250 DD250E-9B ile gidilir mi? Ne yapmak gerekir. Tecrübelerini paylaşan arkadaşlar olursa sevinirim. Bol güneşli günler.
Arkadaşlar merhaba. Bugün yeni 2011 model Asya Pars dd250e-9b (regal raptor) motorumla ilk kez bir depo benzin tükendi. Yalnız epey bir moralim bozuldu. bir depo ile, yedek hariç 270 km de tam kağıthane-taksim tünelinde benzin bitti. Hemen yedeğe alıp ilk benzin istasyonuna daldım. bilgisi olan...
Arkadaşlar merhaba. Ben kendime hem maddi hem manevi olarak uygun bir motor aradım aylarca. Ve sonunda Regal Raptor DD250E-9B de karar kıldım. Sonra Kadıköydeki yetkili satış galerisine motoru almak niyetiyle gittim. Bir sürü bayiyi telefonla arayıp bilgi almıştım daha önce ama burayı telefonla...
Yahu böyle şey görmedim. Uzun zincir kilidimi yola çıkmadan önce artcının dayanağına doladım. Sonra çıktım yola. Sen bu kilit; demir baş kısmı dön ve ben motoru kullanırken arka çamurluğun boyasını sıyır. İşe vardım ve zincir kilidi kilitlemek için doladığım yerden çıkarırken bir...