Yeni Asya Pars 250 Motor Egzos pasına çözüm alternatifleri?

Arkadaşlar herkese selamlar. Bu gün bir pazar günü motorumla başbaşa bir saat geçirdim. Onu güzelce temizledim, zincir ve fren balatası bakımlarını yapıp koruyucularıyla bir güzel bakım yaptım. Ama geçtiğimiz haftalardaki yağmurlu günlerde sürekli kullanmıştım ve egzoslarda paslanma belirtileri var. Paslanmayı geciktirmek veya engellemek için en geçerli ve etkili yöntem ne olur, bilgisi olan arkadaşlar ilgilenirlerse çok mutlu olurum. Herkese bol güneşli günler.

Yahu motoru yeni aldın sen, ne çabuk belirdi onlar ? Paslanma olduğundan emin misin ? Sıcak egsoz a yapışan küçük materyalleri pas zannediyor olmayasın. O egsozlar krom kaplı. Kolay kolay palanmazlar. Benim 6 yıllık motorun egsozunda bile pas yok doğru düzgün ki sürekli dışarıda açık havada. Neyse ÇBS nin Belco adlı pasta sı var. Bununla küçük pasları çıkarır aynı zamanda pas korumasını da yaparsın. Dikkatli sür çok bastırma ince çiziklere sebep olur.

İhtimal vermedim ama, nedir o lekeler peki?

Siyah-kahverengi arası lekeler var. Ben de önce başka birşeydir diye düşündüm. Ama o kadar lekeli görünmesine yol açacalk ne olabilir ki? Dediğin pasta cila olayını deneyeceğim. Çok pimpirikli de değilimdir hani; ben mi abartıyorum desem. Yok o da değil. Deneme-yanılma yolumuzu bulucaz artık, ne yapalım. İlgine teşekkürler Atahualpa.

Ayakkabıların botların değiyor olmasıne egsoz a ? Benimki de değiyor arada leke bırakıyor o şekilde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar