Egzos delmek ne demektir bilgisi olan yardım edebilir mi?

Arkadaşlar merhaba. Egzos delmek nedir ne işe yarar faydası zararı nedir bilen var mı? Hiç bir bilgim yok yardım edebilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba. Egzos delmek nedir ne işe yarar faydası zararı nedir bilen var mı? Hiç bir bilgim yok yardım edebilir misiniz?

egzos delme olayi egzosun sonundaki susturucunun uc kisminda borunun icindeki yeri matkapla deliyolar ne ise yarar dersen sesi 4 kat fazla cikiyor tabi bana gore gurultu oluyor baska kompresyon yani motor freni azaliyor falan filan tavsiye etmem ben yapmistim bir kere egsozun ici dagildi

O zaman gerek yokmuş.

Bi tane harleyci, "of bunun egzosunu deldinmi ne biçim olur biliyo musun?" demişti. Ordan kaldı aklımda. Ama bi anlamı yokmuş eğer dediğin gibi olacaksa. Teşekürler paylaşım için.

Bi tane harleyci, "of bunun egzosunu deldinmi ne biçim olur biliyo musun?" demişti. Ordan kaldı aklımda. Ama bi anlamı yokmuş eğer dediğin gibi olacaksa. Teşekürler paylaşım için.

zaten tahmin ediyorum egzosu deldirirsen ya trafik cevirir gurultuden yada muayenede sorun olur bence cunku ciddi gurultulu oluyor.rica ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar