Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler merhabalar.bir kac gundur kullanim kilavuzu ariyorum fakat bulamadim.rks titanic 150-r kullanim kilavuzu elinde olan varsa paylasirsa sevinirim.yada nerelerden bulabilecegimi soylerseniz iyi olur
Merhabalar İstanbul'da Uzun Süredir Faaliyette Olan Bir Whatsapp Grubumuz var.Bu Gruba Yeni Üyeler Arıyoruz Yeni İnsanlar.Saygı Çerçevesinde Sohbet Ve Buluşmalar Yapıyoruz.Yine Saygı Ve Sevgi Bağını Bozmadan Yeni İnsanların Gelmesini Ve Büyümeyi Hedefliyoruz.Gruba Katılmak İsteyen...
beyler mondial drift motosikletimle çanakkale istanbul yolculuğu yaptık.çanakkalede motor viteste iken gitmedi ve ön dişli mili sıyrılmıştı.başka çözüm bulunamayınca ön dişli miline dişliye kaynak etti usta.başka çare yok dedi.şimdi istanbuldayım ve motor açtırmadan ön dişli miline bi çözüm...
Bugün An itibariyle mondial müşteri hizmetlerini aradim subap aralıklarının fabrika verilerini öğrenmek için.haliyle teknik veriyi alamadım ama şöyle birşey gelişti.sizin servisleriniz el yordamıyla,piston ölü noktasını tornavidayla ya da inşaat telleriyle buluyorlar krank çevirmeden...
beyler drift için yeni ön fren üst merkezi aldım.hidrolik yağımı doldurdum ve bir kişi devamlı freni pompaladı tam sert olduğunda maneti sıkılı halde iken kaliperdeki rekoru gevşetip havayla birlikte gelen yağı boşaltıyorum sonra yine hidrolik ekleyip bunu devamlı yapıyorum fakat fren şu an çok...
beyler motorumun aydınlatması için mercek farlar düşünüyorum fakat kafam çok karıştı bir el atın bana.
şu linkteki ürün led olduğu yazılıyor fakat aydınlatması zenon gibi olur mu? ballasta ihtiyacı varmıdır?varsa eğer yanında veriyorlar mı bilmiyorum sizce almalımıyım...
Üstadlar mondial driftimin bir sorunu var.sabahları ya da günün herhangi saatinde tek marşta çalışan motorum,nedense kırmızı ışıklara geldiğimde ya da tümseklerde debriyaja basınca devri hızla düşüp stop ediyor.soğukken sıklıkla oluyor ama ısınınca ara ara stop etmiyor.motor rölantideyken bazen...
Merhaba Beyler Yeni Bir Mondial Drift Sahibiyim Kısmetse Uzun Yolculuklar Yapıcam Eşimle.Tek Sorun Yan Çanta Demiri Temin Edemiyorum.Muhtemelen Drift İçin Üretilmiş Demir yok.Nasıl Bir Yol İzlemeliyim?Farklı Bir Modelin Çanta Demirlerini Kullanabilirmiyim Acaba?
beyler motorumu topladım çalışmadı.bende motor bloğu ve tesisat dışında kalan tüm parçaları demirciye satmak istiyorum.sizce sokaktan geçenlere mi yoksa bi hurda toplama merkezine mi satmalıyım?ve ortalama ne kadara satarım sizce?
arkadaşlar kanuni tiger'ı parçaladım ve sorunlu parçaları sıfırlayıp topluyorum fakat resimde de gördüğünüz gibi vites hilalini ve sekromençi doğru taktıktan sonra sekromenç üstündeki sekromençi hareket ettriren parça hangi konumda olmalı bilmiyorum.acaba hangi konumda olursa olsun vites...
merhaba forum sakinleri.kanuni tiger'ımın bloğunu evimde tamamen parçaladım ve temizliğine geçicem fakat nasıl temizlemem gerek bilemiyorum.eski yağ kalıntıları baya yapışmış parçların üzerine katran gibi olmuş.köpüklü suda yıkayayım dedim ama su zarar verir mi diye düşüyorum.mazotla yıkıyayım...
üstadlar daha önce motorun bana açtığı sorunları yazdım.motor çalışmıyor ve bir usta piston segmanın gittiğini söyledi.bende hiçbir ustaya güvenmediğim için kendim sökmeye başladım motoru.elimden böyle işler gelir.şimdi külbütör kapağını açtığımda piyanolara ve subaplara baktım.bilmediğimden...
Merhaba arkadaşlar.motorum kanuni tiger 250.bu hafta kısmetse alıcısı gelip alıcak diye son bir kez uzun yolculuk yapalım dedik.istanbul-düzce yolculuğunda yaklaşık 90 km sonra şık şık seler gelmeye başladı subap ayarıdır dedim ve devam ettim.düzcede ayar yapıp geri dönecektim.fakat dilovası...