byocuz11 kullanıcısının son içeriği

1. byocuz11

Kask Kameralarından Motosiklet Kazaları

Daha dikkatli olmamız ve belkide ders çıkarıp bazı noktaları aklımıza yazıp yolda dikkat etmemiz açısından yardımı olur umarım.Şahsen bende öyle oldu ::sm_smile Çok Şanslı Bir Motosiklet Sürücüsü! :cyclopsan 0vaB8wNp39I ----- O Korkunç şey,Ölümle Dans onun ismi : TANKSLAPPER! f10ZsAaxBlc...
  2. byocuz11

Aman arkadaşlar dikkat edelim!

Keşke bizimde bu kadar duyarlı 4 teker sürücülerimiz olsa.Bu olay Türkiye'de olsaydı sanırım motosikletci arkadaşın ayağı veya vücudu :salut: :pr: aman dikkatli gidelim..Tekerimiz düz bassın..:cat: http://www.youtube.com/watch?v=0vaB8wNp39I
  3. byocuz11

100cup supersport veya enduro yapılamaz mı?

Düşünülebilir mi? farklı bi tip kazandırmak gibi? örneğin supersport,enduroya yakın bişeyler?grenaj olsun,gidon v.s değiştirerek olsun? lütfen dalga geçmek için yorum atmayın sadece bide size soruyum dedim?
  4. byocuz11

İlk Motosikletlerimiz ve Hikayeleri

Arkadaşlar herkes ilk motosikletinin ne olduğunu ve hikayesini anlatsın :mrgreen: başlıyorum İlk motosikletim ramzey 100cc cup 'dandı.Elektrikli bisikletim ile takas etmiştim kafa kafaya :queen:
  5. byocuz11

0 dan motosiklet yapmak ?

Arkadaşlar merhabalar. Bilmiyorum belki bi çoğunuza saçma gelicek fakat motor tutkusu bulunan askerden yeni gelmiş biriyim.Param olmadığı için motor alamıyorum.Bi arkadaşımın deposunda 100cc cup model motosikletin sadece motoru duruyor.Motor saglam çalışır vaziyette. Sizce uygun bir şase...
  6. byocuz11

Yağmurda Ani olarak Kısa mesafede nasıl durulur?[USTALARDAN YARDIM]

Arkadaşlar merhabalar, Bugun 100cc cup motorumla,arkadaşımdan birşey almıştım eve dönüyordum. Sokaktan caddeye girecektim İlerde caddeye giriş vardı yaklaşık 50Metre fln vardı 2 arabada yarışıyordu galiba 2 şeritte doluydu onları görür görmez arka frene bastım.Arka teker kitlendi kaymaya...
  7. byocuz11

Grenaj Set CUP Alınır

Arkadaşlar Merhaba, Ramzey marka cup motorsikletim var grenaj set almak istiyorum. Farklı marka,markasız grenaj olabilir.Siyah olcak
  8. byocuz11

2007 Faturalı Motorsiklete Plaka Çıkarmak[YARDIM]

Arkadaşlar merhaba, Arkadaşımın bir motoru vardı öyle merdiven altı bi motordu 2007 yılında almıştı çok kullanmadığından masraf olmasın diye plaka çıkarmadı.Şimdi ben aldım arkadaşımdan motoru ben plaka çıkarmak istiyorum. 1)Ceza ödermiyim?veya normal plaka çıkarma işlemlerinden daha fazla bi...
  9. byocuz11

Takas Yardım

Arkadaşlar Merhabalar, Elektrikli motosikletimi 100 cup ile takas edeceğim.Bir motor sahibi ile anlaştık sayılır fakat endişelerim mevcut biraz,motor iyimi kötümü diye? 1)100 Cup'un plakası yok.Faturası 2007 plaka çıkarmak istesem herhangi bi ceza ya mağruz kalırmıyım? 2)Plaka çıkarırken...
  10. byocuz11

St max 206L & Ramzey Cup 100

Arkadaşlar Merhabalar, Elektrikli motosikletimi 100 cup ile takas edeceğim.Bir motor sahibi ile anlaştır sayılır fakat endişelerim mevcut biraz motor iyimi kötümü diye? 1)100 Cup'un plakası yok.Faturası 2007 plaka çıkarmak istesem herhangi bi ceza ya mağruz kalırmıyım? 2)Plaka çıkarırken...
  11. byocuz11

Ses azaltan egsoz

Arkadaşlar Merhaba, Bisikletime 66cclik motor taktım güzel gidiyor fakat tek sorunum ses :pr: çok kötü ses çıkıyor aynen mobilet sesi tiz bi ses.Bu sesi azaltamazmıyım egsoz fln değiştirerek?tiz değilde racing motor gibi sesde olabilir :queen: çok ihtiyacım var geçtiğim yerlerden insanlar kötü...
  12. byocuz11

66CClik motorum

Arkadaşlar merhabalar, 66cclik bir motor satın aldım.Bu motoru bisiklete taktım 70km/h yi buluyorum. Benim istediğim belki saçma ama bisiklete grenaj yapmak :) veya bir mobilet şasesi gibi birşey alıp motoru ona takıp grenaj yaptırmak :) Grenaj uygulaması yapılabilirmi sizce? Yardımlarını...

Yeni mesajlar