Ses azaltan egsoz

Arkadaşlar Merhaba,

Bisikletime 66cclik motor taktım güzel gidiyor fakat tek sorunum ses :pr: çok kötü ses çıkıyor aynen mobilet sesi tiz bi ses.Bu sesi azaltamazmıyım egsoz fln değiştirerek?tiz değilde racing motor gibi sesde olabilir :queen: çok ihtiyacım var geçtiğim yerlerden insanlar kötü kötü bakıyor galiba küfür ediyorlar yani açıkcası haksızda değiller iğrenç bi ses.
yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

videoda ses biraz güzel çıkmış olabilir ama gerçekte öyle değil az daha tiz
Bisiklet sesinin videosu

Son düzenleme:

MkD

racing sesi olmazda
sen bu motorun nasıl bişey olduğunu göster biraz neymiş ne değilmiş görelim belki az da olsa sesine bir çözüm bulursun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu 2 zamanlı bisiklete takılan motorlar sanırım 1. dünya savaşı zamanı teknolojisinde üretilmiş şimdiye kadar bu kadar berbat sesli motor duymadım. İtalyan 50 cc scooter egsozu takmak çare olabilir.

Reklama bak be tam da polis otosunun önüne çekmiş, sanki polis ceza yazmaz havasında etkili bir reklam olmuş. Herhangi bir çevirmede polis hurdalığını boylayacağını belli.

Yardımcı olması adına;
[ımg]http://img41.imageshack.us/img41/6095/motorns.jpg[/ımg]
[ımg]http://img41.imageshack.us/img41/6095/motorns.jpg[/ımg]

Ekledim arkadaşlar resim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 ----------

Bu 2 zamanlı bisiklete takılan motorlar sanırım 1. dünya savaşı zamanı teknolojisinde üretilmiş şimdiye kadar bu kadar berbat sesli motor duymadım. İtalyan 50 cc scooter egsozu takmak çare olabilir.

Reklama bak be tam da polis otosunun önüne çekmiş, sanki polis ceza yazmaz havasında etkili bir reklam olmuş. Herhangi bir çevirmede polis hurdalığını boylayacağını belli.

Katılıyorum hocam,Kesin çağremidir 50cc scooter egzosu ve maliyeti nedir?

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Katılıyorum hocam,Kesin çağremidir 50cc scooter egzosu ve maliyeti nedir?

Üzerindeki egsozdan kaynaklı bir ses olup olmadığını bilmiyorum, çıkma ucuz yollu bir italyan egsoz bulup denemek lazım.

Arkadaşlar Merhaba,

Bisikletime 66cclik motor taktım güzel gidiyor fakat tek sorunum ses :pr: çok kötü ses çıkıyor aynen mobilet sesi tiz bi ses.Bu sesi azaltamazmıyım egsoz fln değiştirerek?tiz değilde racing motor gibi sesde olabilir :queen: çok ihtiyacım var geçtiğim yerlerden insanlar kötü kötü bakıyor galiba küfür ediyorlar yani açıkcası haksızda değiller iğrenç bi ses.
yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

videoda ses biraz güzel çıkmış olabilir ama gerçekte öyle değil az daha tiz
Bisiklet sesinin videosu

ne istiyon allahtan memlekettei bütün apaçiler o sesi çıkarmak için kendilerini paralıyorlar :queen:

gidip en yakın motorcudan peugeot egzosu alıp snayıide oraya uygulayabilirsiniz.

Hocam şu 66cclik motordan isteklerin bitmedi bea bigün grenaj yaptırcam diyon bigün race sesi istiyon sat şunu sende rahatla bizde :queen::cherry::p

mobilet eksozu olur .eğer içerisine kalın bulaşık teli yerleştirebilirseniz sesi gayet azalır . iki zamanlı motorda sesin en çok çıktığı nokta silidirden çıkıştaki 10 cm lik bölümde olur...

Biraz konuyu hortlatacağım arkadaşlar ama benim tavsiyem polini egzoz diye tabir edilen mobylette kullananların son gözdesi diyebilirim.Görüntüsü de gayet şık.İnce uzun cub egzozu gibi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar