konu ilk motosikletiniz ama ben önce ilk kullandığım motordan başlamak itiyorum.
Henuz Sene 1991 ,8 yaşındaydım alt komşumuz Hasan amca nın peugeot mobileti vardı. ne zaman dışarı çıksa benı gezdırmesını ısterdım . saolsun oda benı kırmazdı. daha sonra ön tarafa oturmaya basladım. hasan amcayıda yavas yavas arka seleye gonderdım

tamamen ındıremıyordum çünkü ayaklarım yere yetısemıyordu. O bana orta sehpa gorevi goruyor bende direksiyonda mobileti sürmenın keyfını. kalkışlarda sağa sola kaydırıyordum ama yol aldıktan sonra sankı kırk yıllık motorcuyu kesılıyordum

artık hastalık baslamıstı virüs yayıldı.

16-17 yaşlarımda evdekılerden habersiz bilgisayarımı lise arkadaşımın peugeot 103 ü ile takas ettim. 15/15 karbüratör polini diyafram cobra silindir tabi bu o yılllarda havalı sözcükler(parçalar)

Tabiri caizse çil çil parlıyordu. hal böyle olunca şoparlarında gözü motorumdaydı. evdekılerın haberı olmadıgından karsı apartmanın altına kıtlıyordum. bir gün yine kılıtleyıp yemege gittim ve dondugumde motorum yoktu. o anda dünyam başıma yıkılmıştı. motorun plaka ve ruhsatı olmadıgından(sadece temiz kagıdı vardı)polisede gidemedim. sadece bir umut belkı kullanıp atmışlardır diye çünkü Çanakkalede çoğu motor çaydan çıkıyor. aylarca aradım hatta ilçelere bile gittim ama malesef bulamadım. sonrada umudumu kesmek zorunda kaldım. işte benım ilk motor hıkayemde bu . umarım cok sıkıcı olmamıstır