Aman arkadaşlar dikkat edelim!

Adam çok şanslıymış tır tam zamanında durmuş çok az geç basacak olsa ayağı gitmişti belkide.Ayrıca videoda ki motosiklet kullanıcısıda fazlasıyla hatalı.

adam gercektende çok şanslıymış.ama kimin hatalı olduğu tartışılır bence

benim farketdiğim kadarıyla kafasını bi ara sağa çeviriyor kafasını öne çevirdiği anda önüne kırmış tırı farkedip panikle önfrene asılıyo ve malum teker kitlenmesi sağa kırılma olayı oluyo ve yere sürünüyo belki arka frene basıp ön frenede kontrollü bir biçimde bassa durabilirdi hız bakımından yüksek bir hız yok gibiydi çünkü ama arkadaşda bişi yoktur full koruma yapmış

Full korumanın önemini burda da görüyoruz.Videoyu defalarca izledim önünde ki trafik durmuştu tırın geçmesine izin vermek için.Tırın döneceğini aklına getirmemiş olacak ki geçmeye kalktı ve sonuç ortada.Bende bu tarz bir kaza yapıyordum ki ondan sonra akıllandım.Altımda motorsiklet var diye aralardan geçmeye uğraşmıyorum artık.

Tamamen motorcunun hatası. Tırla arada en az 100m mesafe var, o mesafede 150 km/sa hızla giden bir motor bile durabilir. Zaten motorcu da hatalı ön fren kullanımı sebebiyle düşüyor, ön freni düzgün kullansa duran arabaya gelmeden motoru durdurabilirdi.

Bence motorcu güzel bir refleksle motoru tırın altına girmeden yatırmış,ki bence hayatının en güzel akıllılığını yapmış.Ben bilinçli olarak motoru yatırmış diyorum:)

kim

Tırlarda pek masum değil hani...

[YT]jCCKMh2_sHg[/YT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TIR'ın oradan sürüklenerek gelen motosikleti görmesi tamamen şans. Motosiklet sürücüsünün yanına ilk gelen kişi sanıyorum ki aynı zamanda TIR la alakalı birisi yol kenarında motorcuya işaret yapmaya çalışıyordu çünkü. Ayrıca koca TIR'ın en sağ şeritten dar kavisle dönmesini bekleyemeyiz. Yeterince güvenlik önlemi alıp sol şeritten sağa dönmeye çalışıyormuş.
Son olarak bu video daha önce forumda vardı ve aynı tartışmaları yapmıştık sanıyorum. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar