Brs. kullanıcısının son içeriği

1. B

Kask yardım

Şu sıralar bolcana topik açtğımın farkındayım. Öncelikle herkese teşekkür ediyorum ilginiz alakanız için. Konuya gelecek olursak, ben kilolu bir insanım ve haliyle bu kilo kafamada yansımış durumda. Kafa çapım 62 cm yalniz xxl kasklarin kimisi kafama olmuyor, kimisi kafama oluyor ama çok fazla...
  2. B

Motosiklet Montaj

Herkese merhabalar. Bu hafta ici anlasmis oldugum suzuki bayisinden motorumu aliyorum. Parayi havale ile gonderecegim, karsi tarafta motoru kargoyla bana yollayacak. Buraya kadar bir sıkıntim yok zaten. Ama motosiklet tek parça halinde gelmeyecek. Gidon, aku ve ön tekerlek bagımsiz gelecek...
  3. B

Motosiklet yardım

Öncelikle herkese merhabalar. Bu konuyu açmayı hiç istemedim cünki bu gibi konulardan degil 10'larca 100' lerce mevcut. Cbf mi ybr mi tvs mi kuba mi vs vs. Açıkcası tüm modeller hoşuma gidiyor, hoşuma gitmesinden öte motosiklet kullanma açlığımı olabildigince doyuracagini tahmin ediyorum...
  4. B

Beyaz sevgi..

xoeOE-yEnB4 Siteden izleyemeyenler için ktunnel: http://www.youtube.com/watch?v=xoeOE-yEnB4 İşte böyle birşey..
  5. B

Şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz?

Öncelikle belirtmek isterimki böyle bir konu varmı aradım arama motorundan orda bulunmadı sayfalarla aramaya başladım ama bulamadım.. Eğerki varsa mod. arkadaşlar gereğini yapacaktır zaten:) Kim nasıl ne tarz müzik dinler, hem onları öğrenmek, hemde aklımıza gelmeyen 10larca şarkıları burda...
  6. B

Merhabalar..

Herkese merhaba.. Siteyi geçenlerde keşvettim ve biraz dolaştıktan sonra üye olmaya karar verdim. Motosiklet tutkum küçüklüğümden beri içime var olan birşey ama gerek ailevi gerek kendi işlerimden dolayısıyla henüz bir motora sahip değilim.. Hayatımda motor tabiki sürdüm ama sccutter tarzı...

Yeni mesajlar