Motosiklet Montaj

Herkese merhabalar.

Bu hafta ici anlasmis oldugum suzuki bayisinden motorumu aliyorum. Parayi havale ile gonderecegim, karsi tarafta motoru kargoyla bana yollayacak. Buraya kadar bir sıkıntim yok zaten.

Ama motosiklet tek parça halinde gelmeyecek. Gidon, aku ve ön tekerlek bagımsiz gelecek, bulundugum sehirde monte edilecek.

Monte edilirken nelere dikkat etmeliyim? Acikcasi ilk motorum ve icimde korku var, tedirginlik var. Yanlos baglanirsa vida saglam sıkılmaz sa vs diye. Kisacasi motor geldikten sonra neler yapmaliyim, nelefe dikkat etmliyim? Montaj ile ilgili yardim rderseniz sevinirim.

Bence en yakın servis bayi firma anlaşmalı usta filan ne varsa motorunuzu oraya yönlendirin öyle bir şansınız varsa orda toplansın sonrada siz paşa paşa garantili bir motora binin yolunuza devam edin. Herkez her işi hakkıyla yapmaz en azından servisinden veya anlaşması olan bir bayi ile toparlarsan elinde bir kanıtın olmuş olur ilerde bir sıkıntı çıkarsa.

En yakin yetkili servis 200km ötemde :/ sıkıntıda burada basliyor zaten :/

Yanlış veya düzensiz montaj da canın sıkılıcağına bence direk motoru oraya teslim bıraktır sonra sen orda montajdan sonra sür evine git :)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Benım ilk motorumda istanbuldan konyaya gönderilmişti.. güvendiğim bi ustanın adresini verdim motor oraya geldi ve toplandı.. bende gidip teslim aldım.. garantiside bozulmadı zira öyle konuşmuştuk.. alırken sizde dikkat edin bunlara başınız ağrımaz.. servisteki usta uzaydan inmiyor.. işinin ehli biri çok rahat toplar motoru..

Yanlış veya düzensiz montaj da canın sıkılıcağına bence direk motoru oraya teslim bıraktır sonra sen orda montajdan sonra sür evine git :)

Ilk motosikletim. 200km yol yapmayi totom yemez :) ki aldigimda da trafige hemen cikmayacagim. Biraz pratik ve az biraz egitim alacam. ( imsan isterki zaman olsa istanbula gidip egitim alsam) o yuzden ki el mahkum samsunda bir yere monte ettirecegim. Kanunin ve bir kac markanin da yetkili servisleri var. Oralarla konusacagim yarin. Farkli motosikleti monte ederlerse oralara goturecegim olmadi.

Kargoyu servise versinler 200 km yönüşte deneme sürüşü yapmış olursun. 200 km uzun bir yol değil dinlene dinlene gidersin kaptan sensin.

Kargoyu servise versinler 200 km yönüşte deneme sürüşü yapmış olursun. 200 km uzun bir yol değil dinlene dinlene gidersin kaptan sensin.

Işte o na cesaret edemem. Egitimim yok, bilgim, ehliyet alacak kadar var..

Yine de tesekkurler...

Motosikletin markasi suzuki inazuma..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar