Merhabalar..

Herkese merhaba..
Siteyi geçenlerde keşvettim ve biraz dolaştıktan sonra üye olmaya karar verdim.
Motosiklet tutkum küçüklüğümden beri içime var olan birşey ama gerek ailevi gerek kendi işlerimden dolayısıyla henüz bir motora sahip değilim..

Hayatımda motor tabiki sürdüm ama sccutter tarzı motorlar.. Viteslileri hiç denemedim.. Ankara çevresindende motoru olan bir arkadaşım olmadığı için deneme fırsatım olmadı..

İlk yazımda uzun oldu kafanızı şişirmeyeyim =)

::hosgeldi
Aramıza katılmak ile en doğru kararı verdin. Merak etme hayaller sadece ertelinir, günün birinde senide iki tekerin üstünde görmeyi umarım. ::tutkuy::

Son düzenleme:
Teşekkürler =))
Umarımım kavuşurum..
Bir kaç kişiden bilgi aldım cbr 600 f le başla diyorlar ama ilk seferde 600cc biraz fazla kaçmaz umarımbana =)

Çok öğrenicek şeyim var çok..
Motorsiklet konusunda bilgiye gerçeken açım zamanla çoğu şeyi örenirim umarum =)

Teşekkürler =))
Umarımım kavuşurum..
Bir kaç kişiden bilgi aldım cbr 600 f le başla diyorlar ama ilk seferde 600cc biraz fazla kaçmaz umarımbana =)

Çok öğrenicek şeyim var çok..
Motorsiklet konusunda bilgiye gerçeken açım zamanla çoğu şeyi örenirim umarum =)

çok iyi bilmem ama daha önce kullanmadıysanız belki iyi olmayabilir 600cc lik bi motor

Hosgeldin...
Araba kullanıyorsan sorun yok hemen kavrarsın;)
600 luk baslangıc için macera bence hele ailevi nedenler varsa ufak ufak sindire sindire en guzeli:cat:

Hosgeldin...
Araba kullanıyorsan sorun yok hemen kavrarsın;)
600 luk baslangıc için macera bence hele ailevi nedenler varsa ufak ufak sindire sindire en guzeli:cat:

Haklısınız.. Aşşağıdan başlamak zaten en mantıklısıdır.. Ama herkesin belirli bir kesesi mevcut.. Benimde belirli bir kesem var.. Çok yakın zamanda ehliyet + motor almayı planlıyorum ama.. 125cc lik bir motor aldıktan sonra uzunca süre onu sürmem gerekicek.. Yani bir motor alıp kendimi geliştirip bir üst modele çıkmak en iyisi ama öyle dururum yok.. Bir motor alacağım ve 3 4 sene belki daha fazla o motorla idare edeceğim..
Araba ehliyetim var ve sürüyorum zaten.. Umarım dediğiniz gibi fazla zorluk çekmem..:)

Olsun 2 tekerin olmasada buradaki dostluk bambaşka yerlere götürür.İnsallah seni kısa sürede burada yeni motor aldım diye topic actığın günüde görürürz :)

Hepinize bu sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ederim =)

hoşgeldiniz.. keyifle zaman geçirebileceğiniz ve motosikletle ilgili bi çok şey öğrenebileceğiniz bi ortam burası:cat:

hoşgeldiniz. 600cc başlangıç için biraz fazla diyorlar ama benimde kafamda min.500 cc lik bi motor var. şimdiden başlayında zamanla oturur yerine :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar