Bold kullanıcısının son içeriği

1. Bold

Web Tasarım Hakkında

Merhaba Arkadaşlar, Motosiklet Teknisyenliğinin ardından 2 senelik Bir eğitim sonucu Web Tasarım (İnternet Sitesi Tasarımı) işine Girdim.. Bana Bu yeni Mesleğimde yardımcı olmanızı diliyorum:rendeer: Tüm MT dostlarıma Normal Fiyat Üzerinden %20 indirimim Vardır.. İletişim İçin bana (0507 426 13...
  2. Bold

Ortak Arıyorum Web'ciler

Merhaba arkadaşlar, bir önceki açtığım konuyu biliyorsunuz.. şuan için aklımda (İSTANBUL-PERPA) da yeni bir ofis açmak var Web üzerine, tabiyki bu tek başına olmaz ağır gelir yani insana:pale: onun için bu işi bilen birkaç ortak arıyorum kendime, bu konuda benimle aynı düşünen webçiler varsa...
  3. Bold

Bilgisayarcılar ve Öğrenmek İsteyenler !

Evet Arkadaşlar, Bildiğiniz üzere motosiklet işi dışında web tasarım işiyle'de uğraşıyorum.. ve bilgisayarcı , programcı arkadaşlara bir teklifim var !! Bazı işler tek başına yapılamadığı gibi bir web tasarımcıya veya bir bilgisayar programcısına ihtiyacım var.. az çok dreamweaver,fireworks ve...
  4. Bold

herkesi beklerim önemli :(

evet arkadaşlar dükkan açıcağımı hepinize duyurmuştum ama bazı kurnaz işyeri sahipleri sayesinde tekrar sıfıra en başa döndüm ve bir karar aldım, Halkalı toplu konutları yeni ismiyle (ATAKENT - K.ÇEKMECE, İSTANBUL) daki babamın işyerine ortak olarak (bir bölümünü kendime ayırarak) bu işi yapmaya...
  5. Bold

motosiklet yedek parça toptancısı

arkadaşlar istanbul küçükçekmece ilçesi için bildiğiniz bir toptancı varmı bize yardımcı olabilecek? şimdiden teşekkür ederim:rendeer:
  6. Bold

motorcu mekanları

arkadaşlar küçükçekmece ilçesinde (ataköy,bakırköy,florya,yeşilköy) civarlarında bildiğiniz motorcu mekanları varmı oturup bişeyler yiyip içilebilecek?
  7. Bold

halkalı sefaköy ikitelli başakşehir

evet arkadaşlar (halkalı sefaköy ikitelli başakşehir), bu çevrelerde oturan motorcularla toplanalım diyoruz siz nedersiniz? günlük buluşmalar sohbetler yardımlaşmalar yaparız.. şahsen ben atakentteyim gelmek isteyen olursa herkese çay kahve ikram edebilirim.. teşekkürler:rendeer:
  8. Bold

Sonunda işyeri buldum

evet arkadaşlar sonunda işyeri buldum:) sağolsun dükkan sahibi ilk 2 ay para almıycak 3.ay toptan alıcak.. yarından sonra adres için beni arayabilirsiniz tüm MT yi beklerim:)
  9. Bold

işsizlikten tamire geri dönüyorum

Evet arkadaşlar, bildiğiniz gibi web tasarım ve bilgisayar teknik işi yapıyordum ama piyasanın kötü olması sebebiyle bu bir buçuk aydır anca çarkı döndürebiliyorum.. 12 yaşından 17 yaşına kadarda motosiklet tamirciliği yapmıştım özel bir serviste ve şimdide eski mesleğime geri dönücem gibi...
  10. Bold

34 BV 3530 un Sahibi

evet arkadaşlar, eski motorum 34 BV 3530 un sahibi burdamı merak ettim ?:)
  11. Bold

lütfen yardım edin motor almak istiyorum

Merhaba Arkadaşlar, Doğum günü topiğimi biliyorsunuz 22 yaşına gireceğim ayın 16 sında, 15 yaşından beri motosiklet üzerindeyim hiç aralıksız olarak yeri geldi aynı anda 3 motosikletimin olduğuda oldu ama neyazıkki 1 ay önce en son motorumu satana kadar:pale: anladımki motosikletsiz olmuyor hem...
  12. Bold

[İstanbul MT] 16 Eylül Haydi Doğum Günüme Buluşması

Evet Arkadaşlar, en son 18 yaş doğum günümü siz değerli motosiklet.net üyeleriyle geçirmiştim, şuan 22 yaşıma gireceğim ve Tekrar Siz değerli MT üyelerini yanımda Görmek istiyorum.. Bu buluşma hem benim doğum günümü kutlama sevincimi ortaya koyucak, hemde sizlerle tanışıp tekrar motosiklet...
  13. Bold

Yeni Bir Servis Açmak için ortak Aranıyor !!

Arkadaşlar biliyosunuz en son eleman arıyodum, yalnız işler tam tersine gitti:pale: bulunduğum bölgedeki şuanki yerime ne bir bayilik alabildim nede bir servislik onun için farklı bir yere geçmeyi düşünüyorum şuan tek başına yeni bir yere geçmek için bir birikimim yok çünkü paramın çoğunu...
  14. Bold

Servisimize Çırak Aranıyor

Evet arkadaşlar, İstanbul,Küçükçekmece Halkalı Toplu Konutları (Atakent Mahallesi) 'deki motosiklet servisimize Çırak aranıyor - İstenilen yaş aralığı 13- 15 tir ilgilenenler 0538 418 45 27 Numaralı Telefondan Bana ulaşabilir.. İsmim : Batuhan.. Çalışıcak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun...
  15. Bold

servis açmak istiyorum

arkadaşlar karabük beşbin evlere bir motosiklet servisi açmayı düşünüyorum bu konuda görüşleriniz nedir? ordaki motosikletçi kitlesi nasılsır bu konuda bana görüşlerinizi söyleyebilirmisiniz ? şimdiden teşekkürler:rendeer:

Yeni mesajlar