Bold Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 7 Nis 2011 Mesajlar 140 16 Eyl 2012 Konu Yazar #1 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. arkadaşlar istanbul küçükçekmece ilçesi için bildiğiniz bir toptancı varmı bize yardımcı olabilecek? şimdiden teşekkür ederim:rendeer:
arkadaşlar istanbul küçükçekmece ilçesi için bildiğiniz bir toptancı varmı bize yardımcı olabilecek? şimdiden teşekkür ederim:rendeer:
serkanADH13 Katılım 27 Tem 2006 Mesajlar 6,290 16 Eyl 2012 #3 dostum sana ne lazım yardımcı olayım 4 adet toptancım var bilgin olsun,,, sana yakın AVCILAR'da vardı sanırım,
dostum sana ne lazım yardımcı olayım 4 adet toptancım var bilgin olsun,,, sana yakın AVCILAR'da vardı sanırım,
Bold Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 7 Nis 2011 Mesajlar 140 17 Eyl 2012 Konu Yazar #4 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. serkanADH13' Alıntı: dostum sana ne lazım yardımcı olayım 4 adet toptancım var bilgin olsun,,, sana yakın AVCILAR'da vardı sanırım, Genişletmek için tıkla ... evet avcılar yakın kalıyo bana, rica etsem telefonunu ve adresini özelden yazabilirmisin? teşekkür ederim:rendeer:
serkanADH13' Alıntı: dostum sana ne lazım yardımcı olayım 4 adet toptancım var bilgin olsun,,, sana yakın AVCILAR'da vardı sanırım, Genişletmek için tıkla ... evet avcılar yakın kalıyo bana, rica etsem telefonunu ve adresini özelden yazabilirmisin? teşekkür ederim:rendeer: