işsizlikten tamire geri dönüyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet arkadaşlar, bildiğiniz gibi web tasarım ve bilgisayar teknik işi yapıyordum ama piyasanın kötü olması sebebiyle bu bir buçuk aydır anca çarkı döndürebiliyorum.. 12 yaşından 17 yaşına kadarda motosiklet tamirciliği yapmıştım özel bir serviste ve şimdide eski mesleğime geri dönücem gibi gözüküyor:pale: 3 buçuk 4 senedir uzağım sektörden usta veya kalfa maaşları ne durumdadır bilen veya aynı meslek içinden olan varmı, bana bu konuda yardım edebilecek ? şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ediyorum:rendeer:

yaw ne güzel meslegin varmış ,şimdi web tasarımı yapmayan yok,millet siteleri komple indirip isimlerini degişip anlamayana ben yaptım abi deyim ittiriyo :cherry:ben pek anlamam tasarımdan felanda yapan arkadaşım göstermişti oradan az buçuk biliyorum..mesleginde başarılar dilerim ölmeyecek bi meslegin var,hakkıyla işini yaparsan müşterin daima olur,biz olsak yeteriz zaten daha ne lazım :cherry:rutin bakımlara sana gelsek yeter :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkür ederim:)

---------- Post added at 16:56 ---------- Previous post was at 16:47 ----------

Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi motosiklet tamir işi ile ilgili bu konuda bana yardım etmek isteyenler bana özelden ulaşabilirmi lütfen:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
4 senedir sektörden uzak olmama rağmen normal servislerde rektefelerin 450 - 500 tl arasında yapıldığını duymuştum ama genelde küçük servisler 300-350 tl ye de yapabiliyor:rendeer:

---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 17:20 ----------

arkadaşlar herhangi bir servise girmek istemiyorum çünkü yaptığın işte yaşa başa bakmadan en kral usta da olsan insanı eziyorlar.. kendi kendime çalışabileceğim bir yerim olsa bir şekilde kendimi kalkındırırım gibi geliyor bana, ama işyeri açması vergi kayıtları muhasebe falan derken beni bayağı aşıyor bütçe olarak:pale: onun için sizden bu konuda yardım istiyorum.. değerlendirebileceğimiz istanbul içi kapalı bir otopark olur kıyıda köşede küçük bir alan olur böyle bir yer varmıdır birkaç ay kendimizi kalkındrabileceğimiz? yardımcı olan kişinin tüm bakımlarını ücretsiz yapmaya razıyım yeterki bir alan olsun.. şimdiden herkese teşekkürler..

---------- Post added at 17:53 ---------- Previous post was at 17:29 ----------

Güncel:cat:

ben sana şöyle bir güzellik yapayım,
ustan ile konuş,
Sıfır kolısınde scooter motoru,
debrıyaj kayış,,,komple motor yani 450 lira...

aklında olsun,

yağsızlıktan kitleyen motorun sağlam yeri kalmamıştır çünk,...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------

işin zor kardeşim,
şansın bol olsun,

Bence sen evıne yakın bır garaj bak ve içerisinde işini yapmaya çalış,
en az 1500,,,2000 lıra takım taklavat cektırme vs'lere gıdecektır ama,
bana kalırsa ben bılgısayarına gerı dön :)

Aynı durumda ben olsam sizin yaptığınızı yapardım ben motor meslek okuyorum bu yıl staja başlıcam ama motosiklet servislerine öğrenci vermiyolar şimdi 9 ay nasıl geçer bilinmez ama bu yıl bitsin yazın bi motosiklet servisi bulup işi öğrenmeye bakıcam.

Bulunduğunuz ile göre değişir kucuk yerlerde kucuk motorlar cok yaygın asırı miktar da ihtiyac duyuluyor ustalara

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar sonunda bu işi yapabileceğim biryer buldum zar zor da olsa ama bir motosiklet firması değil sadece kullanım alanı var otopark gibi.. adresi öğrenmek isteyenler özelden bana yazabilir (istanbul-avrupa yakası için):rendeer:

dostum ne cabuk buldun ne çabuk yerleştin bulduğun yere :?

hakkında hayırlısı olsun,
bu arada takıldığın biyer olursa seve seve yardımcı olurum bilgin olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
tam buldum derken nazar değdi:pale: binadan birkaç kişi burda olmaz dedi şimdi yeniden arıyorum sağolsun forumdan furkan arkadaşımız yarın yardımcı olucak küçükçekmece taraflarından inşallah hayırlısı olur..

dostum sen işini garantiye almadan reklamını yapıyorsun o sebepten kendi kendine nazar değdiriyorsun :)

bu arada çekmeceye göle gelıyoruz biz balık avlamaya,
ugrarım işin olursa eğer bir ara :)

Yardımı dokunabilecek bir tanıdığımı yönlendireceğim şimdi :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
dostum sen işini garantiye almadan reklamını yapıyorsun o sebepten kendi kendine nazar değdiriyorsun :)

bu arada çekmeceye göle gelıyoruz biz balık avlamaya,
ugrarım işin olursa eğer bir ara :)

SerkanADH13:

çok teşekkür ederim yardımlarınız için, eğer gerçekten başarabilirsem bu yer bulma konusunu size gerçekten minnettar kalıcam iyiki varsınız:rendeer:

bi süre paketçilik veya benzeri işler yapmayı düşündünüzmü.

Avrupa yakasında bir er bakıyorsunuz yanlış anlamadıysam. Bostancı uyarsa görüşelim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kocaeli İl Temsilcisi
hakkında hayırlısı olsun ,umarım allah gönlüne görer verir, çoğu zaman yeni bir işyeri açma, kurma yada hayata geçirme evresinde zamana gereksinim duyulur zamanla taşlar yerine oturur işyeri ve seninde iş kaliten işe yansıdığında evvel allah aç mezarı yok bu dönem sancılı bir dönemdir çevren varsa bu sancılı dönemi çabuk atlatır ekmeğini her türlü kazanırsın ki istanbul gibi bir yerde taştan para kazanırsın :)

inşallah beklentilerinin üzerinde seyreder herşey mutlu olursun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
hakkında hayırlısı olsun ,umarım allah gönlüne görer verir, çoğu zaman yeni bir işyeri açma, kurma yada hayata geçirme evresinde zamana gereksinim duyulur zamanla taşlar yerine oturur işyeri ve seninde iş kaliten işe yansıdığında evvel allah aç mezarı yok bu dönem sancılı bir dönemdir çevren varsa bu sancılı dönemi çabuk atlatır ekmeğini her türlü kazanırsın ki istanbul gibi bir yerde taştan para kazanırsın :)

inşallah beklentilerinin üzerinde seyreder herşey mutlu olursun...

teşekkür ederim irfan abi:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar