işsizlikten tamire geri dönüyorum

bold yasdal benim için mesaj yazmış telefon 5322124353 veya 216 5737137 arayabilirsin bizim GARAJ için birini arıyoruz sen nerde sin gel bir görüşelim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bold yasdal benim için mesaj yazmış telefon 5322124353 veya 216 5737137 arayabilirsin bizim GARAJ için birini arıyoruz sen nerde sin gel bir görüşelim

aradım ama telefon cevap vermiyor..

---------- Post added at 14:38 ---------- Previous post was at 13:53 ----------

Güncel :rendeer:

---------- Post added at 15:37 ---------- Previous post was at 14:38 ----------

Güncel 2.., yardım edin:salut:

aradım ama telefon cevap vermiyor..

---------- Post added at 14:38 ---------- Previous post was at 13:53 ----------

Güncel :rendeer:

---------- Post added at 15:37 ---------- Previous post was at 14:38 ----------

Güncel 2.., yardım edin:salut:

Görüşebildiniz mi Kaya Abi ile?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Insallah hayirlisi olur kardesim Allah gonlune gore versin keske yardimci olabilsem

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güncell:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar yardımcı olanın bakımlarını 1 sene ücretsiz yapıcam ne olur bir yer bulun motosiklet kardeşliği adına:salut: otopark olur küçük kapalı bir alan olur tabela falan asmaya gerek yok lütfen..

Arkadaşlar yardımcı olanın bakımlarını 1 sene ücretsiz yapıcam ne olur bir yer bulun motosiklet kardeşliği adına:salut: otopark olur küçük kapalı bir alan olur tabela falan asmaya gerek yok lütfen..
Yanlış anlamada böyle yalvar yakar bi tabirle bu işler olurmu ki..her iş olacağa gelir.. çok paraya ihtiyacınız varsa bi süre biyerde çalışırsın aradığın dükkanı garajı otoparkı bulduğunda gerekeni yaparsın..evde oturarak değil sokakları dolaşarak uygun yer bulunıur...

Yanlış anlamada böyle yalvar yakar bi tabirle bu işler olurmu ki..her iş olacağa gelir.. çok paraya ihtiyacınız varsa bi süre biyerde çalışırsın aradığın dükkanı garajı otoparkı bulduğunda gerekeni yaparsın..evde oturarak değil sokakları dolaşarak uygun yer bulunıur...
Haklı tamamen.
Abi çık sokaklara ara illa ki bulursun emlakçıları gez sahibinden tarzı yerlere bak ne bileyim bir çaba göster..

usta bi minibüs alıp mobil çalışsan? Yer derdinden kurtulmuş olursun. Son zamanlarda çok görüyorum öyle. Daha çok kurye, paket servis motorları için iş yapıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar