Bilgisayarcılar ve Öğrenmek İsteyenler !

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet Arkadaşlar, Bildiğiniz üzere motosiklet işi dışında web tasarım işiyle'de uğraşıyorum.. ve bilgisayarcı , programcı arkadaşlara bir teklifim var !! Bazı işler tek başına yapılamadığı gibi bir web tasarımcıya veya bir bilgisayar programcısına ihtiyacım var.. az çok dreamweaver,fireworks ve photosop bilsin yeter ,,, teklifim ise işyeri açamayanlaradır ! isterlerse benim işyerimi kullanarak (HALKALI TOPLU KONUTLARI (ATAKENT) ,KÜÇÜKÇEKMECE)'deki yerimi.. bu işi yapabilirler bana ortak olarak veya az çok bilip kendini geliştirmek isteyenlerde olur onlara tüm konnularda yardımcı olabiliriz, anlaşmam benim ve onun yaptığı işin %50 %50 (yarı yarıya) sidir.. kabul etmek isteyenler olursa telefon numaram : 0507 426 13 51 , 0538 418 45 27 Batuhan.. Bana bu Telefondan ulaşabilirler..

Şmdiden herkese çok teşekkür ediyorum iyigünler diliyorum,:rendeer:

Aslında birden çok özendim ama şu aralar okul falan acayip yoğun gidiyor :-/

O yüzden elimden kolay gelsin demekten fazlası gelmiyor :wiinkk:

Evet Arkadaşlar, Bildiğiniz üzere motosiklet işi dışında web tasarım işiyle'de uğraşıyorum.. ve bilgisayarcı , programcı arkadaşlara bir teklifim var !! Bazı işler tek başına yapılamadığı gibi bir web tasarımcıya veya bir bilgisayar programcısına ihtiyacım var.. az çok dreamweaver,fireworks ve photosop bilsin yeter ,,, teklifim ise işyeri açamayanlaradır ! isterlerse benim işyerimi kullanarak (HALKALI TOPLU KONUTLARI (ATAKENT) ,KÜÇÜKÇEKMECE)'deki yerimi.. bu işi yapabilirler bana ortak olarak veya az çok bilip kendini geliştirmek isteyenlerde olur onlara tüm konnularda yardımcı olabiliriz, anlaşmam benim ve onun yaptığı işin %50 %50 (yarı yarıya) sidir.. kabul etmek isteyenler olursa telefon numaram : 0507 426 13 51 , 0538 418 45 27 Batuhan.. Bana bu Telefondan ulaşabilirler..

Şmdiden herkese çok teşekkür ediyorum iyigünler diliyorum,:rendeer:

Photoshop konusunda A'dan Z'ye yardımcı olabilirim. Tabi tokatta olduğum için net üzerinden yardımcı olabilirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Photoshop konusunda A'dan Z'ye yardımcı olabilirim. Tabi tokatta olduğum için net üzerinden yardımcı olabilirim.

olabilir yardımcı olursanız sevinirim:rendeer: telefon numaranızı bana özelden atabilirmisiniz rica etsem?
-----------------------------------
arkadaşlar bir grafikere de ihtiyacımız var:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güncell:cat:

---------- Post added at 14:32 ---------- Previous post was at 12:41 ----------

Güncell2:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güncell:rendeer:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bence güzel bir teklif. hayırlısı olsun..

Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Bi işe yarar mı ki ? Aslında kabul ederseniz yazın staj için yanınıza da gelebilirim :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Bi işe yarar mı ki ? Aslında kabul ederseniz yazın staj için yanınıza da gelebilirim :queen:

tamam olabilir çünkü bilgisayar mühendislerinin yüzde 70 i web den anlamaz seninde farkın olur:cat:

Sağolsun Batuhan abiyle anlaştık. Hafta sonları gidicem yanına. Bana öğreticek :) Çok sağol abicim :)

Abim bide mesaj attım bi bakarmısın.

ben bizim okulun sitesini güncelliyorum, kendimi geliştirmek için gönüllü olarak aldım. bayağı bi güncelleme yaptım, bu işi yeni öğreniyorum. Ara sıra Dreamweaver ve çoğunlukla da HTML-kit programını kullanıyorum.
okulumuzun sitesi şu:
http://telekomardesenlisesi.meb.k12.tr/

takıldığım noktalarda bana yardımcı olursanız ben de size karşılıksız yardımcı olurum:)

Bende Html Css Jquery Php Mysql Biliyorum :) Ancak İzmirde'yim :) Bir Sorunuz Olursa Yardımcı Olmaya Çalışırım :)

İleri derece PHP ve Wordpress biliyorum fakat ben de izmirdeyim. Genelde uzaktan iş aldığımda tüm görüşmeleri Skype ile yapıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar