servis açmak istiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar karabük beşbin evlere bir motosiklet servisi açmayı düşünüyorum bu konuda görüşleriniz nedir? ordaki motosikletçi kitlesi nasılsır bu konuda bana görüşlerinizi söyleyebilirmisiniz ? şimdiden teşekkürler:rendeer:

Servis olarak degilde Motosiklet Tamircisi Olarak açmanı öneririm,
Servis dedigin zaman servisligini aldıgın maerka dısında tamır yapamazsın ve kanıtlar ıse firma yetkılılerı farklı motor tamır ettıgını,
servıslıgını elınden alırlar.

Bu arada Tamircilk kolay iş degildir...
Kolay Gelsin Şimdiden Sana...

motorcusu bol bir şehir değil ama aktif olan yani tam anlamıyla yaz-kış dolaşan bir ekip var zaten çevredeki bir çok kullanıcı servislerden illalah etmiş durumda. Kimse servise gitmek istemiyor. Ha ben özel servis marka ayırımı yapmam diyosan bi dene derim yani.

Servis olarak degilde Motosiklet Tamircisi Olarak açmanı öneririm,
Servis dedigin zaman servisligini aldıgın maerka dısında tamır yapamazsın ve kanıtlar ıse firma yetkılılerı farklı motor tamır ettıgını,
servıslıgını elınden alırlar.

Bu arada Tamircilk kolay iş degildir...
Kolay Gelsin Şimdiden Sana...

Nasıl yahu?
Benim kymco servisinde ayrıca mondial ve kanuni servisliğide yapıyor? Hatta daha önceden yamaha da yapıyormuşda sonradan ayrılmış mı ne olmuş öyle birşeylerden bahsetmişti ordaki usta

hayırlısı olsun...sanırım az motor var oralarda çok gittim..göremedim desem yeridir.

benim memleket karabük oldugu için, karabüke servis veya tamirci açarsan karabüke gelip giderken mutlaka uğrarım sana,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar