Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar. Dainese avro d1 mont için sırt koruma almak istiyorum. Fakat hangi sırt korumayı almam gerektiğini tam anlayamadım. Mağazayı arayıp sormayı düşündüm fakat ilk önce forumdan bilen arkadaşlardan bi ön bilgi alsam daha iyi olur dedim. Montum 48 beden...
Selam arkadaşlar. Son 1 haftada ikinci kez aynı olay başıma geldi. Şehirlerarası yolda giderken kaskın içine arı girdi. Farkedip arıyı çıkardığımda arının yarı ölü yarı diri olduğunu gördüm. Tahminimce monta çarpıp rüzgarın etkisiyle çenenin alt tarafından giriyo. Bu olay normal mi?
Motorun...
Selam arkadaşlar. 2017 model beyaz renk r25 sahibiyim. Stickerlar ile ilgili birkaç sorum var.
Öncelikle stok stickerları iz bırakmadan sökmek mümkün mü? Eğer değilse bu stickerların ufak bölümlerini farklı renk yapabilir miyim? Motorun rengi beyaz ağırlıklı ve stickerlarda sarı siyah renkler...
Selam arkadaşlar. Deri eldiven almak istiyorum. İstanbulda yaşamıyorum ve yaşadığım yerde mağaza sıkıntısı var. Bu yüzden internet üzerinden almam gerekiyo. Neyse ki bedenimi biliyorum. Kafamda alpinestars sp8 modeli var. Bu eldiveni kullanan veya deneyen arkadaşlar var mıdır? Hissiyat benim...
Selam arkadaşlar. Artçımın eldiveninde bi açılma oldu. Japon yapıştırıcısıyla yapıştıramadım. Bu eldiveni yapıştırmak için ne tür bi yapıştırıcı kullanabilirim?
https://hizliresim.com/JQq3qQ
Merhaba arkadaşlar. Deri ceket almayı düşünüyorum fakat bu konuda hiç bilgim yok. Yaşadığım yerden alamıyorum mağaza olmadığı için. Bu yüzden günübirlik istanbula gidip alcam. Deri ceketin ömürlük olucağını düşünüyorum bu yüzden kaliteli bi ceket alıcam. Aklımda dainese avro d1 antrasit modeli...
Selamlar arkadaşlar. 22 yaşındayım ve 14 yaşımdan beri sigara kullanıyorum. Ben de herkes gibi ilk zamanlar zararlarının farkına varamadım, duyduklarımı ve bana söylenenleri ciddiye almadım. Fakat son 2-3 yıldır günde 2 paket içiyorum ve bittim diyebilirim. 200 metre yürüsem nefes nefese...
Günaydın arkadasşlar. Saat 9.00-9.30 gibi yola cıkıcam. 95-100 km yolum var. Yüksek ihtimalle sis olucak yolda. 1 kere sis tecrubem oldu ve beni resmen mahvetti. Vizor açık kullanmak zorunda kaldım. Bi yerde okumuştum, vizore yağ sürmek oluşan damlacıkları önler mi? Cevaplarinizi bekliyorum.
Selam arkadaşlar. Yeni kask almayı düşünüyorum. Bütçem 750 lira. Ama fp olarak iyi bisey olursa 250-300 daha ekleyebilirim. Agv k3 ve ls2 ff396 karbon kask arasinda kaldim. Ls2 pek guvenli gelmiyo ama karbon olarak geciyo. Bu kasklar hakkinda ne dusunuyosunuz? Veya tavsiye edsbileceginiz baska...
Selam arkadaşlar. Motosikletim için arka sehpa aldım. Maşayı oturttuğumuz kısmı ters koymuşlar sanki. Siyah olan aparattan bahsediyorum. İlk defa kullanıcam bu yüzden sizden bi onay almak istedim. Sehpada sorun var mı? Yoksa normal mi?
https://i.hizliresim.com/Dy1oR6.png
Selam arkadaşlar. Yaz ayında motosiklet kullanmaya başladım. Yazlık eldivenle sorun yaşamadım fakat havaların soğumasıyla kışlık eldiven aldım. Hissiyat kalmadı resmen. Gazı kontrol edemiyorum bu eldivenle. Eldiveni aldım 400-500 metre bocalayarak gittim. Sağa çekip yazlık eldivenimi giydim. Bu...
3 aydır motosiklet kullanıyorum ve bazı sorularıma cevap arıyorum. Forum üzerinden arama yaptım fakat cevapları elde edemedim. Tek konuda tüm sorularımı sormak istedim.
1)3 ay önce 0 yzf r25 aldım. Motosikletimin rodajı yeni bitti. Artık 7000 devir üzerine çıkabiliyorum. Düşük devir...
Bu ürünü kullanan arkadaşlar var mı? Tasarım olarak hoşuma gitti. Korumalar da yeterli gibi. Kış soğuğunda içlik+kazak la üşütür mü? Ve tabi ki bu fiyatı hakediyo mu? http://www.motomax.com.tr/held-stint-spor-ceket-pmu2831
Herkese selam. Mont arayışındayım ve internette gezinirken bu fotoğrafa rastladım. Dainese galiba. Ama hangi modeli bilen varsa yardım bekliyorum :)
https://i.hizliresim.com/g9WM2N.png
Selam arkadaşlar. Motosikletim daha 700 km de. Geçen zinciri yağladım ve biraz yol yaptım. Yağlama işleminden sonra motosikletten inip kontağı kapatınca çıt çıt ses geliyo. 4-5 saniyede bir çıt sesi geliyo daha doğrusu. 1 haftadır bu durum var. Normal bi durum olabilir ama daha yeniyim ve normal...