Ls2 mi AGV mi?

Selam arkadaşlar. Yeni kask almayı düşünüyorum. Bütçem 750 lira. Ama fp olarak iyi bisey olursa 250-300 daha ekleyebilirim. Agv k3 ve ls2 ff396 karbon kask arasinda kaldim. Ls2 pek guvenli gelmiyo ama karbon olarak geciyo. Bu kasklar hakkinda ne dusunuyosunuz? Veya tavsiye edsbileceginiz baska modeller var mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba 800 liraya ls2 carbon kaskı almadım yine agv aldım ls2 güven vermiyor bana bilmiyorum

http://www.motoliz.com/LS2-FF323-Replica-Yonny-Hernandez-Kask-L,PR-4200.html
burdan aldım ben kaskımı ls2 ff323 burada ucuz fiyatı normalde 900tl lerde geziyor ama m beden yok l var bir tane diye biliyorum.
Çok memnunum oldukça güven veriyor agv gibi plastik değil.
Özellikleri çok bi oku istersen

Güven veriyor ne demek, karpuz gibi kask muayenesi mi yapıyorsunuz?

Öyle ise bize de öğretir misiniz?

plastik agv alacağınıza fiber yada carbon ls2 almanız tabiki daha mantıklı. Ls2 artık eskisi gibi plastik kask yapmıyor.. Yada daha yüksek fiyatlar verip agvnin üst serilerinden alabilirsiniz.

hocam şu an agv lerde indirim var, bi k3 veya k5 alabilirsiniz.
k3 ler 700 lira civarında, k5 ler 1100 lira civarında.

AGV al İtalyan markası. Köklü marka rahat edersin. Bende K4 Evo var 110 km hızdan sonra ses rahatsız ediyor ama kulak tıkacı ile sorunu çözersin.

iyi bir termoplastik kask, kaliteli olmayan fiberden kaliteli olabilir. Olmayabilir de
Sonuçta dost yoğurt kabının malzemesinden yapılmıyor bu kasklar. Ls2 konforusz, rüzgar sesi alan buğu yapan, havalandırması zayıf ve aerodinamisi zayıf bir kask. Diğer seçenekler daha mutlu edecektir

iyi bir termoplastik kask, kaliteli olmayan fiberden kaliteli olabilir. Olmayabilir de
Sonuçta dost yoğurt kabının malzemesinden yapılmıyor bu kasklar. Ls2 konforusz, rüzgar sesi alan buğu yapan, havalandırması zayıf ve aerodinamisi zayıf bir kask. Diğer seçenekler daha mutlu edecektir

öncelikli olarak ben de agv den yanayım ancak şu anda kullandığım LS2 Arrow modeli gayet rahat, rüzgar sesi 100 km/s üzerinde hissedilmiye başlanıyor ki öyle fırtınalar kopmuyor, pinlock olduğu için kesinlikle buğu yapmıyor, üstte 2 tane, çene kısmında da 2 tane havalandırması mevcut, aerodinamik olarak arka kısımda spoiler bulunuyor.

Ls2 icin guven vermiyor diyenler ,kafasini betona vurup mu test ediyor bu neyin kafasi ...adamlar kaski teste sokmuslar 4 yildiz almis ..beyler fiyati uygun diye karalamayin italyan agv diyemi ..sacma sapan yorumlar yapmayin...Isim geregi 20 seneme Çin de gecti....kimin ne oldugunu gordum....

Tercihimi ls2 den yana kullanicam sanirim. Plastik agv ye vericegim parayi karbon ls2+siyah vizore vermek daha mantikli gibi.

ben ls2 ff323 arrow modelini gri aynalı vizör buğu camı ile birlikte 730 civarı aldım.

Bu aralar firmalar 2016 ve 2017 modelleri ellerinde kaldiysa akillara zarar %50den %70e kadar feci indirimler yapiyorlar. ELESIKI alacaginiz fiyata AGV Arai Shoei falan alabiliyorsunuz.

Bunlari degerlendirin. Yeni sezonda korkunc seyler olacak fiyatlarda. Zaten hic birimiz bir sey alamayacagiz seneye. Ama senesi gelmeden bir sey alma niyetiniz varsa degerlendirin iste. Ne elesikisi. AGV ile kiyasliyorsun bir de.

Nolan da alabilirsiniz o fiyatlara. AGV yi denemeden almayın her kafaya olmaz her kask. LS2 ve AGV L bedeni bana küçük geldi XL bedeni de büyük geldi. LS2 nin iç astar ve kumaş kalitesi sanki bir tık daha düşük ayrıca.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ff323 bence daha mantıklı bir teklif. Çünkü yeni çıkan bir model. Benim kafa yapıma uymadı , ah bir uysaydı... ff323 ün konforu güzel diyorlar , bağlantısı double-d , malzeme de güzel. Daha ne olsun ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar