Arka sehpa.

Selam arkadaşlar. Motosikletim için arka sehpa aldım. Maşayı oturttuğumuz kısmı ters koymuşlar sanki. Siyah olan aparattan bahsediyorum. İlk defa kullanıcam bu yüzden sizden bi onay almak istedim. Sehpada sorun var mı? Yoksa normal mi?
https://i.hizliresim.com/Dy1oR6.png

Evet bro , Universal padok standı bu dediğin gibi maşa ayakları içeri doğru bakıyor olması lazım . Komple çıkarıp diğer türlü takman lazım

Veli hocam yakinlasip baktım ama bunda dönecek yer yok , ne bilem bı mafsal yada kaplin gibi bı parca yok direk kaynak yapılmış

Veli hocam yakinlasip baktım ama bunda dönecek yer yok , ne bilem bı mafsal yada kaplin gibi bı parca yok direk kaynak yapılmış

Sehpa yanımda olsa inceleyip bakıcam dostum da ben de bilmiyorum. Ailemin elinde şuanda. Ben de 1 haftaya gidicem memlekte. Umarım kaynak falan yoktur. Kaynak yoksa da o aparat orada nasıl duruyo, ne kadar güvenli anlayamadım gitti.

Evet siyah parçalar ters takılmış. Normalde o siyah parçalar borunun üzerinde serbestçe dönebiliyor ve açıklıkları ayarlanabiliyor olmalı. Her motosikletin maşası aynı genişlikte değil çünkü.
O parçaları ana boruya kaynaklamış olamazlar. Eğer böyle bir şey yapmışlarsa dükkanı kapayıp gitsinler.

kardesım senın kaynakla ısın yok sadece o maşa ayaklarını cıkartıp ayaklar ıcerı gelecek sekılde takman gerekıyor o kadar .

Tamamdır arkadaşlar saolun. Kaynak falan yokmuş. Parça hareket edebiliyo yani bi sorun yok .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar